BYE BYE

2008-05-29 - 21:09:40

Färdigpackat och klart.. I morgon vaknar vi hemma i Sverige och somnar för natten på Manhattan, New York !! Det blir några dagar fyllda av SHOPPING, Upplevelser & Minnen för livet !!!



Att lämna Elias idag är det svåraste jag någonsin har gjort men med MASSA stöd från underbara vänner och vetskapen om att Elias kommer ha det helt Underbart så klarde jag mig igenom det med några tårar bara när jag la ner honom i sängen för natten... dom här dagarna kommer säkert gå hur fort som helst och snart är vi hemma igen med våran underbara Elias i famnen...

Mamma & Pappa Älskar dig SÅ mycket mer än ord kan beskriva !!!!

Nej nu ska jag slänga i mig lite kvällsmat och greja med det sista sen är det bums i säng för i morgon blir det en LÅNG dag ...


Äntligen har det kommit....

2008-05-29 - 13:30:03
Ligger på en filt i gräset och njuter av solen.. Elias har somnat av en stund så jag passar på att ta det lugnt nu.. Har fortfarande en massa packande kvar.

Kan man verkligen sakna nån innan man ens har lämnat personen??? Så känner jag för Elias just nu.. Jag känner en enorm saknad redan nu ... Hur ska Mamma klara sig i 5 dagar utan sin älskling??!!! Tänker jag till lite så VET jag ju att han kommer ha det jättebra medans vi är borta.. !! Jaja, ser iaf fram emot resan .. Ensam med min älskling i New York i 5 dagar.. Kommer bli SKITKUL =)

Idag fick jag ÄNTLIGEN intyget om min föräldrarledighet från försäkringskassan... GRATTIS!! Jag har ju bara tjatat i en månad nu.. Skickar vidare intyget senare under dagen och hoppas på att jag får min utbetalning när vi kommer hem igen.. Visserligen gör det mindre nytta eftersom jag behövde dom nu till månadsskiftet när allt ska betalas men det är väl tur att vi har hjälpsamma människor runt omkring oss.. TACK MAMMA DU ÄR BÄST!!!!

Skriver en rad eller två senare ikväll oxå ...

Underbara Unge =)

2008-05-28 - 19:33:19

Spenderat dagen med min underbara son ute i sommarvärmen.. Vi har plockat på gården, rivit upp stenar, klippt gräset och grävt ner sista pelaren för altanen.. (Pelaren fick Fredde hjälpa till med)

Elias har roat sig med att slänga ner grus och sten i rören vi har grävt ner & självklart har en och annan näve grus slunkit in i munnen oxå.. Verkar mumsigt de där =)






Innan vi lägger oss i dag ska vi försöka hinna med:

* Kvällsmat
* Ta fram saxen och klippa Fredde
* Skriva ut alla papper vi ska ha med oss

Nej, nu ska jag slänga i mig maten och t itu med dessa saker så det blir kväll nångång !!


Kluven

2008-05-26 - 21:57:55

Tisdag: Städa & Tvätta!!
Onsdag: Greja lite ute på gården & med altanen ... Samla information om Mat, shopping & Massor av saker att se och göra under våran resa...
Torsdag: Packa väskorna & åka in till stan en vända för några sista små inköp inför resan..  
Fredag: Tidigt på morgonen säter vi oss på tåget till Arlanda för att sedan kliva på flyget till New York !!


Kommer inte att släppa Elias ur min famn den här veckan.. Usch nu börjar det kännas riktigt jobbigt att vi ska åka. Jag vill så gärna åka men jag vill inte lämna Elias. Jag kommer gråta floder för att Elias inte är hos mig... (Stackars Fredde, kommer få ett par tuffa dagar med en ängslig liten jag...) Vi får försöka distraheras av staden och upplevelserna & MASSA shopping till VÄRLDENS underbaraste Elias =)



Egentligen en mysbyxtjej..

2008-05-24 - 18:58:03

Hemkommen från en lång dag. Elias har precis somnat och Fredde arbetar fortfarande ute på gården, fattar inte hur han orkar nu har han hållt på sen 9 i morse.

Jag och Elias har gått på marknaden idag, som vanligt finns ingenting nödvändigt alls men ändå så ska man springa fram och tillbaka ett par gånger. Några nya t-shirtar & en ballong fick Elias och Godis till Fredde.

Bara jag kommit innanför dörren åkte jeansen av och mysbyxorna på... tvättade bort sminket och drog fingrarna genom håret.. ÄLSKAR min mysdress !! Skulle aldrig falla mig in att gå omkring hemma i jeans.. Trivs allra bäst i myskläder men ÄLSKAR att klä upp mig oxå & det gör jag så ofta jag kan men kvällarna är det mjuka tyger som gäller =)

Elias har blivit snorig och nyser en massa.. en förkylning som smyger sig på antar jag. Hoppas att han klarar sig lindrigt undan och att han inte är sjuk till nästa helg när vi åker för då vill ja inte åka alls...


Sommarmode =)

2008-05-24 - 18:02:51
En gammal peppearkaksburk kan man ha till mycket =)


Giftinformationscentralen

2008-05-23 - 19:21:46

Fredde hade precis kommit hem och satt sig i soffan en stund med oss. Kort därefter fick han syn på att Elias sitter och tuggar i sig spackel som lossnat från hans byxor ... In i badrummet och försöker skölja ur allt som han proppat in i munnen & tvättar av fötter och händer som är nerkladdade med spackel. Ringer giftinformationscentralen som ger råd att försöka få i honom lite vatten bara. Troligtvis har han inte svalt nånting knappt så efter lite vatten och en flaska välling så har han somnat för natten.

Tänk att det ska smakas på ALLT!!!!


GLÖM INTE

2008-05-23 - 11:56:01

GLÖM INTE BORT MAMMORNA PÅ SÖNDAG !!!!!!


Jag tänker då INTE glömma bort min och jag hoppas att min kära sambo hjälper Elias att komma ihåg sin =)



Orken kom tillbaka..

2008-05-23 - 11:33:44

Gårdagen var nog den slöaste jag haft på LÄNGE.. men i morse kändes de bättre igen...

Startade dagen med barnprogram & frukost... Div. träningsövningar & långpromenad. Nu är vi hemma igen och Elias har precis somnat av. Själv ska jag slänga mig på soffan ett tag innan det är dax att fortsätta med dagens sysslor.

I morgon åker vi in till stan och kikar runt lite på marknaden. Inga större förhoppningar har jag, man brukar ha gått igenom allt på 20 min men det kan ju vara lite kul endå. Ska iaf kika på lite strumpor & t-shirts åt Elias & Fredde har beställt MASSVIS av marknadskarameller =) Familjens godisråtta såklart..!!

För att svara på Therese´s kommentar om nya frisyren så lovar jag att jag ska ta kort i morgon och lägga ut bild. Idag går jag bara runt med en tofs på huvudet  =)


Orkeslös...

2008-05-22 - 10:17:42

Idag är en sån där dag som jag skulle vilja ligga under täcket HELA dagen och inte kliva upp alls.. Känner mig allmänt hängig & orkar absolut ingenting. har TONVIS med tvätt och en massa annat att pyssla med men vill inte ta tag i nånting idag.

Måste in till arbetsförmedlingen på filmvisning i 20 min, Känns mindre motiverad. Handla hem lite mat måste jag väl men resten av dagen tänker jag bara mysa med min underbara lilla kille..


Försenad..

2008-05-20 - 18:48:37
Fick tillbaka en frisyr idag =) Äntligen blev man av med det slitna platta håret.. Beställde ny tid för färgning den 10 Juni blir de.. Blir nog en mix av blonda och mörka slingor.

Var inbokad på informationsmöte på arbetsförmedlingen kl 13 idag oxå... Kl 13.05 stod jag och betalade klippningen. 10 min försenad stapplade jag in där och SJÄLVKLART blev jag därför totalutfrågad om de mesta.. Hmm, "Du där som kom in lite senare än alla andra..... " Ja men jag utstod en timmes föredrag om hur man söker jobb och hur arbetsförmedlingens hemsida fungerar!! En bortkastad timme som jag aldrig får igen. På torsdag är det dax igen, filmvisning på ca 20 min .. Skulle ju vara smidigare att slå ihop allt till ett möte men tydligen ska det spridas ut på så många dagar som möjligt...

Kvällsbad, barnprogram, välling & God Natt .... Nu har lillen lagt sig för natten och jag har bäddat ner mig på soffan med datorn i knät.. Väntar på att min kära sambo ska komma hem sen blir det SJÄLVKLART nytt avsnitt av Desperate Housewifes !!!

Klippning

2008-05-20 - 10:10:12

Klippning idag !! Blir inga korta frisyrer de är jag alldeles för feg för =) Men bort med allt slitet och få tillbaka en frisyr skulle inte vara helt fel. Nu hänger allt bara rakt ner finns ingen volym kvar alls längre.

Ska beställa tid för färgning oxå =) Det blir nog ungefär som bilden i mitten på tidigare inlägg fast med MASSA mer ljusa slingor.. Jaja, vi får se vad jag kommit fram till när den dagen är kommen !!


Ny hårfärg??

2008-05-18 - 17:29:21

Funderat på att byta hårfär ett längre tag nu.. Jag har varit blond så länge jag kan minnas med undantag för en kort period då jag var brunett, vilket kanske inte gjorde sig så bra på mig eftersom jag är ganska ljus så jag såg mest blek ut =)

Ska jag behålla det BLONDA ????

image594

Eller INTE ....

image587

  
image592

VAD TYCKER DU ????????


Segheten smyger sig på efter en underbar kväll...

2008-05-18 - 10:52:05

Vaknade runt 7 i morse, slog upp ögonen och kände att det var VERKLIGEN inte dax att röra på sig än. Slog igen ögonen och sov ett par timmar till. Nu känns de lite bättre men fortfarande fruktansvärt SEG. Nu vill jag ha hem mina pojkar. Fredde kommer väl hem framåt eftermiddagen och Elias ska jag snart åka och hämta, bara jag kommer ur soffan & kan masa mig in i duschen.

Tack för en UNDERBAR kväll... Det blev mycket skvaller och MÅNGA intressanta disskutioner.. Måste vi göra om igen !! Å tack till min Underbara vän Cissi som skjutsa på mig.. Vilken tur att Emil tänkte på att det skulle bli snö och lämnade vinterdäcken på =)

image586

Vi saknade dig Frida..  Lyssna inte på människor som säger elaka saker, Du är en underbar Människa, en otrolig Mamma & en vän i världsklass !!!

Saknar mina pojkar... Ikväll blir det bara mys med familjen!!


Morron

2008-05-17 - 05:59:05
Sitter här i soffan kl. 05.50. Har varit vaken sen 05-30 och det är inte för att Elias har väckt mig, NEJ våra kära katter är bovarna. Vi har tre stycken och alla tre skulle ut vid OLIKA tillfällen i natt så jag har varit vaken ett par gånger.. Den sista gick ut innan jag gick upp i morse, kunde inte somna om och började bli hungrig så det var bara at masa sig ur sängen.

Tittar ut och får syn på SNÖ!!!!! Seriöst nu får det väl ändå vara nog med påminnelser om vintern. Vill inte se en snöflinga nå mer. SOMMAR, SOL & VÄRME vill vi ha !! Blev ingen Vår/sommarfest idag heller.. Det är väl våran vanliga tur, eller vad säger du, Frida?!?!

Dagen består av en hel del tid med min familj fram till 14-15 nångång då åker min älskling mot Västerås & Elias lämnar vi av hos Farmor & Farfar. Så jag får sova ENSAM i natt. Avskyr att vara ensam, låter kanske löjligt när det bara är en natt men sån är jag. Dom gånger Fredde varit borta har jag ju iaf haft Elias. Nu är BÅDA mina pojkar borta. Jaja, Tjejerna kommer hit på eftermiddagen iaf & håller mig sällskap, sen blir det en vända in till stan och troligtvis somnar jag bara huvudet når kudden i natt. Tack tjejer för att ni finns!!

Nej nu ska jag passa på att vila mig en stund innan vildingen vaknar.

Det är verkligen inte min vecka

2008-05-16 - 13:59:34

När jag svängde upp på gården, efter att vi spenderat förmiddagen i stan fick jag syn på fåglarna.. Jag hade väl ställt några soppåsar nedanför trappen i väntan på att jag skulle gå ner och slänga dom i tunnan. Men nu låg innehållet från påsarna utdraget på gården.. TACK och LOV sov Elias i bilen så det var bara att ta fram kratta, spade och nya påsar och rensa upp på gården igen. Spöregn och iskalla vindar, det här var inte vad jag hade tänkt göra under dagen.

Tog med mig Elias in och sitter nu och värmer mig framför brasan!! Usch för detta väder.. Ikväll tänker jag bädda ner mig med min älskling framför en film och äta smaskig tacopaj!!

Ny telefon blev de idag iaf =)

image585


Klantigt

2008-05-16 - 08:38:18

Hade tråkigt i går kväll och bestämde mig för att skämma bort mig lite så jag åkte in till stan och solade. Skulle köpa med lite saker från affären hem och tänkte jag har nog 200kr så jag klarar mig.. Väl framme i kassan visade sig att de hade jag då visst inte.. provande ta bort en vara 129kr vart de och kosta och fortfarande nekades kortet.. ÄH nu skiter jag i de här, tänke ja så jag lämnade affären med en FANTA med mig bara =) Ringde och kollade vad jag hade på kontot.... 124kr. ORKA gå in igen, NEJ!!

Å för att göra kvällen ännu värre gick mobilen sönder oxå(kan vara självförvållat.. jag vet inte =) SÅ idag står mobiltelefon högst på inköpslistan!!


Skulle nog ha stannat hemma i går...


Väntar på Nästa skiva!!

2008-05-14 - 19:16:07
Nån som vet NÄR ???

image583

Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin