MhMhMhM

2008-06-30 - 20:25:22

Finns ingen video än så de fick bli ett ljudspår.


 

Mötley Crue - The Animal in me

Äntligen

2008-06-30 - 08:01:49


Tatueringtid på Torsdag =)


Så J-vla besviken....

2008-06-29 - 15:40:55
Tänker inte skriva mycket om Ludvikafesten i år. Är så j-vla besviken på allt. Det var nog den sämsta kväll jag haft på LÄNGE... Trött, iriiterad & besviken på både de ena och de andra gick jag hem till lägenheten och väntade in min älskling som kom från Borlänge,  hade mycket hellre spenderat kvällen på Peace and love med er.

Nog om de... Här hemma har vi fått en liten argsint herre iaf. Tror att nån börjat testa gränser ordentligt nu.. Blir arg, kastar saker i golvet och försöker bitas om vi sägfer NEJ eller tar bort honom från nånting. Givetvis varar ilskan inte speciellt länge men den visar sig allt oftare istället.

Ikväll blir de bara mys.. Bäddar nog ner oss framför duken och kikar på film, nå mer orkar jag inte idag.

....

2008-06-27 - 22:28:36


Jocke Berg - Hardcore Superstar

Peace and Love Torsdag

2008-06-27 - 21:55:10
Efter ett evigt letande efter chaufför upp till Borlänge kom vi ÄNTLIGEN iväg... Ett fartfyllt gäng va vi nog =) TACK Niklas för att du ställde upp och körde oss, Imponerad att du orkade med oss =) Resan upp var inte det minsta som en vanlig bilfärd. En vild Tommy öste omkring i HELA bilen, de byttes platser lite då och då & efter halva vägen var vi tvugna att stanna och vända rätt Tommy som hamnat upp och ner... HAHA, Riktigt kul va de !!

   

   

     

     


Vart bussresa hem vid 3 tiden & gissa om man var slut då.

Grabbarna begav sig upp igen idag och kommer att vara där under alla tre dagar. Är INTE ett dugg avis ida kan ja säga de var så skönt att komma hem till min underbara son och bara slappa i soffan under kvällen. I morgon blir de fest med tjejerna i stan.

SEEEEEG

2008-06-27 - 12:15:41

Sitter på jobbet och försöker ta mig igenom dom här timmarna utan att somna .. Riktigt seg idag och längtar så fruktansvärt mycket efter Elias!! Ikväll ska vi ha en riktig myskväll jag och lillkillen, ska bädda ner oss i soffan och titta på film tror ja.. Eller de blir nog läsa och titta i nån bok med Elias så länge han är vaken iaf.

Tiden går SÅ sakta, får inte träffa Elias förens kl 16 =( Räknar minuterna tills ja får hålla min älskling....


Ny bankdosa

2008-06-25 - 15:00:31

Dax att införskaffa ny bankdosa. Gick in och flyttade om lite pengar i morse och tur va väl de för när jag en stund senare hittade Elias med min bankdosa i handen stod det BLOCKERAD!!!! Åkte om vid banken innan jag skulle börja jobba men där stod ju nästan folk på varann så jag vände och gick ut igen. Hoppas på att det ska vara mindre folk i morgon för då kommer lönen och inte törs jag låta Fredde ha HELA lönen sittandes på kortet när han ska vara i Borlänge över helgen.....även om HAN skulle bli nöjd och glad =)
 


PEACE AND LOVE

2008-06-25 - 14:34:57




Imorgon bär det av till Borlänge =) Tyvärr måste jag jobba mina 4 timmar på eftermiddagen först men efter utstämpling glömmer jag jobbet till dagen därpå iaf =)  Tur man börjar kl 12 annars kunde de blivit en ANING seeeegt .



Hardcore Superstar



Sahara Hotnights



The Hives

Är NÅGRA av banden som är på Torsdag. Det blev bara en dag eftersom Fredagen består av mys med min lilla Elias & lördagen är det fest med tjejerna i Ludvika.

Resten av banden på Torsdag:

Torsdag
Alice in Videoland
Amanda Jenssen
Andi Almqvist
Anna Järvinen
Caesars
Cansei De Ser Sexy [BRA]
Entombed
Happypill
Hardcore Superstar
Hurriganes [FIN]
Hästpojken
In Flames
Jason Mraz [US]
Kaizers Orchestra [NO]
La Puma
M A Numminen [FIN]
Mando Diao
Manu Chao [FR/ES]
Markus Krunegård
Martha Wainwright [CA/US]
Melissa Horn
Miss Li
Opeth
Organismen
Petter
Pugh Rogefeldt
Sahara Hotnights
The Hives
The Pigeon Detectives [UK]
The Wombats [UK]
Those Dancing Days
Timo Räisänen
Vanity BLVD
Wolf

KLART =)

2008-06-24 - 19:05:03


FÖRE

EFTER

Äntligen har alla strykningar gjorts och hallmöblerna är klara =)








Nedräkning

2008-06-24 - 14:22:05

Nedräkning till helgens händelser. Torsdag PEACE AND LOVE och det absolut bästa på hela helgen. Fredag blir det MYS med min underbara Elias, Pappa är i Borlänge så vi blir själva hemma =( Nån som känner sig sällskapssjuk ??   Å Lördag blir de fest med tjejerna i Ludvika.

Idag ska jag försöka städa av lite snabbt hemma och ÄNTLIGEN ställa upp mina nymålade hallmöbler =) Bilder kommer senare. Fortsätta tvätta som älsklingen så flitigt hållt på med under veckan. Han är ju hemma nu på semester/pappaledighet med Elias och faktiskt har han redan börjar ta sina egna initiativ mer och mer med små hushålls sysslor.. Spännande =)


FILMTAJM

2008-06-22 - 15:43:08

BIO Ikväll...


Midsommar

2008-06-22 - 15:31:03
Snart dax att återgå till vardagen igen då....

Spenderade midsommar hos Pappa & Marie med MASSA god mat och trevligt sällskap. Kubb spel och nån vända med crossen  =) Elias åkte fyrhjuling på gården med Fredde & Morfar. Strax efter 19.00 tyckte vi att det var dax för Elias att sova, men de tyckte tydligen inte han. Efter MÅNGA om och men somnade han i vagnen & EN timme senare vaknade vårat lilla bus igen och ville defenitivt inte somna om.När kl. började närma sig 23.00 och Elias fortfarande satt med STORA ögon, tyckte vi det var dax att packa ihop våra grejer och dra oss hemåt.  





Våran lilla Fotomodell

  

  

   

         

Fyrhjulingen var kul =)

         

Jordgubbar, MUMS !!!

         

    

Det var en Lugn Elias som var vaken med oss på kvällen.. En aning trött men skulle defenitivt INTE sova.

TACK för en JÄTTETREVLIG kväll !!!!

Jag ger mig =)

2008-06-19 - 12:47:01
Ja de verkar som om dom flesta håller med Fredde om dörren och jag måste ju erkänna att ju mer jag tittar på den desto mer tycker jag om det bättre =) Det kanske var tur att det blev fel i leveransen .. !!

I morgon är det iaf Midsommarafton och vi spenderar dagen/kvällen hos Pappa med massa god mat och lite dricka(För Fredde d.v.s) Själv håller jag mig nykter eftersom vi kommer att ha Elias med oss. Hoppas på fint väder men det är inget jag räknar med direkt.. Det är viktigare att de blir fint väder NÄSTA helg.... PEACE AND LOVE på torsdag.. LÄNGTAR!!! Å Ludvika Festen på Lördag. Det är mycket inplanerat dom kommande helgerna nu... Furuvik, Borås, Fest m.m.... Å självklart en hel del arbete hemma som oxå ska hinnas med.

Nya dörren

2008-06-18 - 19:06:34
Igår fick vi äntligen det nya däcket till bilen och nytt batteri till den andra bilen som nu ska besiktas och säljas så fort som möjigt. Känns en aning onödigt att ha en extra bil som bara står hemma på gården.

Nya ytterdörren kom idag oxå. Självklart vart jag jätteglad för att vi äntligen skulle kunna komma i gång med jobb som samlats på hög p.g.a att vi väntat på dörren. När vi satt och valde ut vilken vi skulle ha fastnade jag för den med stort fyrkantigt fönster men Fredde tyckte bättre om den med halvmånen. JAG fick som jag ville och han beställde den med fyrkantiga fönstret. MEN vad händer??!! Dom jävlarna skickar efter FEL dörr och Fredde kommer hem med en dörr UTAN fyrkantigt fönster och SJÄLVKLART den modellen som han tyckte vi skulle ha.. Å nåt byte var de inte tal om tydligen.. Fredde ville komma igång med allt så fort som möjligt och ville inte alls vänta på en ny. kan ju i och för sig vara beredd att hålla med honom LITE.

Dörren är väl inte så hemsk men jag var inställd på den andra så lite besviken är ja. Den här dörren vart de iaf.. 


                     
             Den JAG ville ha                                     Nya Dörren

I morgon börjar allvaret =)

2008-06-15 - 19:56:05
Japp, I morgon är det dax att bege mig ut i arbetslivet igen. Det blir en mjukstart för jag kommer bara jobba 4 timmar om dagen så det ska bli ganska kul faktiskt. Elias åker med mig in till stan på morgonen. Han ska vara hemma hos Mormor under tiden jag jobbar under dom första två veckorna, sen ska Fredde vara hemma och vara pappaledig i TVÅ månader. Ska bli så skönt att ha mina älsklingar hemma i sommar, även om jag kommer att jobba mina timmar så tror ja inte det kommer kännas av speciellt mycket.

Ska nog även försöka hinna med ett ilsket samtal till försäkringskassan oxå. Ska det vara så svårt att skriva ett intyg och skicka hem??? Hur lång tid ska det behöva ta egentligen??!! Förhoppningsvis kan vi lösa det utan att man ska behöva bli vansinnig, men de tror ja inte !!

DOP

2008-06-15 - 08:25:32

I går eftermiddag var vi på Dop. Patrik & Elin döpte sin son Nils i Grangärde. Elias var SJÄLVKLART alldeles för rastlös för att sitta tyst och still i kyrkan så han sprang omkring och gapade utan tvekan om han inte fick som han ville.. Va gör man =) Det var bara att låta honom va.



        

     

Tack till Patrik & Elin för en trevlig eftermiddag..

SJÄLVKLART när vi kom innanför dörren va det fotboll som gällde för resten av kvällen så jag pussade på mina pojkar och lämnade dom hemma sen åkte jag in till stan en vända. Närmare 21 tiden ringde pappa och berättade att det åskade ganska rejält hemma, åskan slog ut samtalen flera gånger medans vi pratade så jag satte mig i bilen och åkte hem till mina älsklingar.

Idag ska jag ÄNTLIGEN ta mig i kragen och måla klart möblerna. Är en aning trött på att springa och leta skor och kläder som Elias har dragit iväg med och gömt nånstans..

 

Underbara älskling!! Mamma & Pappa Älskar Dig !!


MUMS

2008-06-13 - 20:18:05



De blir Blåbärspaj och vaniljsås ikväll =) Inte fullt så nyttigt men just nu skiter jag fullständigt i nyttigheter !!

Roliga minnen =)

2008-06-13 - 19:13:58

Spenderat dagen med Sonia idag.. Många och mycket intressanta samtalsämnen blev de =) Hehe... Man blir ALDRIG uttråkad med dig =) Tänk vad man "glömmer bort" med tiden va ??!! men det känns att tiden har gått med vissa människor.. DU vet vad jag menar gumman !!

Fredde har åkt i väg på fotboll och Elias har somnat så nu sitter jag här i soffan och är extremt uttråkad.. Har möblerna som jag skulle kunna måla men de känner jag inte alls för just nu ..

Har egentligen inget att skriva så nu bäddar ja nog ner mig framför tv:n...


Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin