Då börjar allvaret igen

2008-09-30 - 20:39:57
I morgon börjar allvaret !!! Dax att ge sig ut i arbetslivet. Blir eftermiddagspass första veckan, mellan 9.30-16.00, skönt att slippa tidig morgon på en gång. Då kan jag och Elias ligga och dra oss lite på morgonen iaf =D

Fick oxå reda på att från Måndag kommer det bara vara Jag & Elias mellan Måndag - Torsdag förmiddag, eftersom Fredde kommer att åka bort på jobb halva veckorna, ett par månader framöver...Tycker lite synd om mig själv faktiskt  =( 

Idag fick jag iaf nåt ryck och bestämde mig för att byta sovrum med Elias, av många andledningar vart det mycket bättre !! Vårat sovrum fick oxå en helt annan stil, är as nöjd. Mycket släpande på möbler har det varit idag & sen en storstädning på det innan alla gäster skulle komma på kalas! Kan säga att allt vart klart bara nån minut innan det började rulla in folk.
STORT TACK till alla Er för allt fint jag fått !! Ni är guld värda !!

Grattishälsning =D

2008-09-30 - 07:23:25
Den ABOSOLUT gulligaste och bästa grattishälsningen kom från Tuva i går .....

Tuva i telefonen : Ja må leva, Ja må leva, Ja må leva i hundra år =D

Underbara unge !!!

Kika in & läs

2008-09-29 - 20:53:45

Hittade den bästa text jag läst på LÄÄNGE !! Finns på Emelie´s Blogg, kika in HÄR !!Ska nog dra ut en kopia och sätta på kylskåpet åt Fredde =D


Nyss hemkommen från vårat första föräldrarmöte !! Fick reda på att det blir fotografering nästa vecka =D och även lite annat som händer framöver. Det tog lite tid så nu hann jag inte alls göra det jag hade inplanerat på kvällen så imorgon river jag igång dammsugaren direkt efter frukost. Ingen rast, ingen ro !! Har massor att göra innan alla kommer på kalas & sen dagen därpå börjar man ju livet som karriärskvinna =D

Har nog hittat på en typ av träning som kommer passa mig perfekt !! 3 kvällar i veckan blir de då, ska bli SÅÅ skönt att komma igång och göra nånting för min egen skull.


Inte en DAG äldre känner jag mig =D

2008-09-29 - 08:32:58
Bara jag orkar resa mig ur soffan ska jag masa mig in i duschen och göra oss klara för dagen. Idag drar vi in till stan, har en del att göra. Nu när jag var så ivrig och bestämde att jag skulle ändra på en del saker i mitt liv i går så måste jag väl ta tag i det IDAG, annars kommer det aldrig att bli av. Städning står oxå på listan idag eftersom jag struntat helt i allt över helgen, har bara inte orkat.

Till kvällen ska jag nog tvinga Fredde och passa upp lite på mig =) Tacopaj vill ja ha !!! Vart så sugen när jag läste att Cissi varit duktig och gjort paj.

Annars känner mig inte en dag äldre, kommer nog vara som vilken dag som helst idag. Har alldeles för mycket annat att göra idag och till kvällen blir det föräldrarmöte på dagis. Men Fredde slipper inte undan, lite uppvaktning vill jag nog ha =D

Dax för frukost =)

Lite nyttig kanske ???

2008-09-28 - 17:47:42

Hoppas verkligen att jag har karaktär att hålla i det här nu !! Idag har jag bestämt mig, jag måste försöka börja röra lite på mig. Jag är och har väl aldrig riktigt varit en träningsmänniska men nångång måste man väl ta tag i sitt liv antar jag =)

Nu ska ni inte tro att det här kommer bli några stora förändringar men jag tänkte kolla upp om det finns nånting man kan göra på bestämda dagar och tider !! Att gå på gym skulle aldrig funka för ja skulle med all säkerhet bara börja skjuta upp det när jag känner mig för trött och slö. Så det bästa är om jag kunde hitta nånting som har fasta tider. Vad som helst egentligen, Nån som har något förslag på vad det finns för typ av träning i den här stan ????

Jag ska iallafall försöka bli lite nyttig =D

Även om det inte kommer att sätta igång ikväll för nu ska jag snart mumsa i mig några varma mackor !!


Lejonkungen

2008-09-28 - 12:51:47
 

Bästa Disneyfilmen någonsin !!!! Kanske ska bädda ner sig med Elias & titta på tecknat =)
Fredde har jättekul åt mig nu men Vadå det är en av dom bättre filmerna jag äger =)


Vilket gäng =)

2008-09-28 - 09:23:31
Fredagen vart riktigt lyckad med massa roliga samtal och underbara tjejer !!
De måste vi göra om igen !!

  

  

  

Morgonen efter var stämningen dock inte på samma nivå, en aning seg men med gott humör endå. Såhär i efterhand skulle man nog gjort som Cissi och hållit sig till Festis.

Kvällen hade det mesta ..........

ÄNTLIGEN =)

2008-09-28 - 08:05:15
I fredags fick jag beskedet jag väntat på SÅÅÅÅÅ länge .... Den 1 oktober börjar jag jobba igen =D

På Måndag ska papperen skrivas sen börjar allvaret igen. Alldeles lagomt med 6 timmar om dagen oxå, slipper Elias vara på dagis alltför länge.

LYCKA =D

Society

2008-09-27 - 21:23:48

Frisören

2008-09-25 - 18:35:51
Spenderade några timmar hos frisören på förmiddagen, hur skönt som helst att bli av med tossiga toppar och blekblondt hår. Nu är det klippt och färgat inför partay med tjejerna i morgon !! En sak jag har lärt mig är iaf att ALDRIG färga håret hemma själv längre... nej nu är det proffesionella frisörer som gäller.. !!

Bild får ni nog se efter morgondags kalasande =D

Tiden bara rinner i väg, jag älskar att sitta i den där stolen och bli ompysslad, känna lukten av alla produkter & prata om allt och lite till. Om det inte var så förbaskat dyrt så skulle jag nog se till att gå oftare och hålla mitt hår i lite bättre form och färg oxå, men vad gör man !?!!

Dax att ta sig ner i målarverksta´n kanske ???

Positivt & Negativt

2008-09-24 - 19:23:15
Jisses vilken dag det har varit, mycket Upp och Ner vill ja lova !!

För det första har jag nog varit på bena konstant sen jag gick upp kl 7 i morse med Elias. Diverse sysslor både inomhus och utomhus, så nu är kroppen helt slutkörd.

En sak som gör mig så jävla irriterad är när en så obetydlig person kan göra sån skada. Tycker det mesta tjafs inom bloggvärlden är totalt onödigt och på skolnivå rent ut sagt. Visst ska man kunna skriva om hur man känner och mår men VARFÖR ska människor som är helt utomstående lägga in sjukt onödiga och elaka kommentarer och sen inte ens kunna stå för det. Mår man bra av att trycka ner nån annan eller ??

Nog om det, Mitt positiva idag är som alla andra dagar, Elias !!! Denna underbara unge kan få den sämsta dagen att gå lite lättare.

Idag har vi bakat lite =) Chokladbollar vart de och som väntat var det choklad lite här och där när vi var färdiga.

-Nam, Nam var det som Elias fick ur sig medans han pressade in mera i munnen =) 

       

När kvällen närmade sig var lilla yrvädret full i både choklad, lera, lingonsylt m.m. så det var bara att sätta honom i badet. Vi badade och gjorde oss klara inför kvällen... Bara vällingen kvar..... Äntligen skulle jag få sjunka ner i soffan en stund.

Mätte upp vällingen då smäller det till breve, nedanför mig står min lilla älskling, en aning förvånad över vad som hände med vällingpulver över heeeela sig !! SUCK !!! Det var bara att hoppa in i duschen och göra om hela proceduren igen. 

         
    

Nu har iaf lillen somnat och jag har skickat ner Fredde i målarverksta´n =)
Själv tänker jag inte göra nånting mer idag .....

UTMANAD

2008-09-24 - 10:38:31

Då har även jag blivit indragen i det här Av mina goda vän Cissi


En lista om vännerna i min mobillista.

- Har du pussat nummer 2?
Brorsan, Neej defenitivt inte.

- Vad har du för relation med nummer 20?
Inger, Min underbara svärmor !

- När ska du träffa nummer 30?
Linnéa, Inom en snar framtid hoppas jag.

- Är nummer 18 söt?
Frida, Supersöt !!!!!

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Emelie, Lättsam och pratglad tjej.

- Gillar du nummer 14?
Fredde, ABSOLUT !!

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Jimmy Brunk, Nej det var längesen.

- När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Lars, På Fredag kanske ????

- Är du nära vän med nummer 23?
Johan Jansson, de kan jag väl inte påstå.

- Har du gått på bio med nummer 4?
Micke Byman, Nej de har jag inte

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Mattias Persson, På krogen... Absolut !!

- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Cissi, Hemligt =) En av mina bästa vänner så vi pratar väl om ALLT !!

- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
David Persson, Absolut !!

- Vad har du och nummer 24 för relation?
Jocke Skoog, Ses väl lite då och då när han och min sambo ska ut på äventyr.

- Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Jonas Serlander, Festa !!!!

- Vad är det bästa med nummer 8?
Dagis, Att Elias har superkul där...

- Brukar du och nummer 16 träffas?
Fredde´s jobb nr, Vi ses väl dagligen.


Hårfärg

2008-09-22 - 20:46:45

Försöker bestämma mig HUR jag ska färga håret på Torsdag !! Inte det lättaste för en velig person som jag =)

Fastnade för den här bilden på Carmen Electra !! Sån blandning av slingor vill jag nog ha !!







Nån som har nåt annat förslag ????




Klippning =)

2008-09-22 - 09:08:17


På Torsdag kl 9,45 ska jag ÄNTLIGEN få färga om håret och klippa av mig allt slitet som uppkommit efter misslyckad färgning.

LYCKA =D 

Förslag på färgning ???


Samlaren

2008-09-21 - 20:41:57
Idag har jag spenderat TIMMAR med att få nån ordning i garderben. Visserligen är det en del hyllor m.m. som ska sättas dit men en del är klart så jag började hänga in där plats finns & JISSES va mycket kläder de va.  Skulle nog behöva rensa ur en hel del som jag inte använt på år och dar men jag har ju så svårt att skiljas från mina saker (kläderna iaf) så jag slängde ut Fredde´s kläder istället så han fick söka upp en ny plats att ha sitt på =D

Sen har vi ju samlaren själv, min sambo som ska spara på ALLT. Vet inte hur många gånger jag frågat om vi ska sälja eller slänga nånting och alltid får man höra samma sak....

- Det kan ju vara bra att ha ....

- NÄR och Till vad ???? Undrar jag då...

- Man vet aldrig när man kan behöva.....  gamla utslitna däck, ett alldeles för stort skrivbord som vi aldrig kommer få plats med nånstans, eller varför inte dra nytta av att ha 300 arbetströjor IFALL jag bestämmer mig för att inte tvätta på ett år eller så.

Jag lovar att jag skulle kunna kasta hur mycket som helst och han skulle inte ens märka att det var borta. Kanske är så jag ska göra =D


Nej, dax att plocka fram en film och sjunka ner i soffan ....

Jag vill ....

2008-09-20 - 22:47:18

Boka en tid hos frisören för klippning och färgning !!! Behöver defenitivt klippa av mig en hel del slitet hår och kanske få frisyr igen. Mina mörka slingor blektes bort över sommaren så det behöver göras nya igen, kanske lite mera mörkt endå den här gången =) Men inte alldeles för mycket, det misstaget har redan hänt. Gjorde en liten felberäkning som slutade med att jag gick från Blond till jättemörk, till orange och sedan blond igen.

Så nu är det enbart proffesionella frisörer som får röra mitt hår !!

Ett presentkort hos frisören kanske =) Freeeeeeeeeedde !!!!


Leksaker

2008-09-20 - 19:23:47


I går var jag jätteduktig och städade ordentligt här hemma.. Undan med leksaker som ligger överallt, damma, torka golven och allt sånt som hör till. Idag syns det inte alls ... Alltså jag vet inte egentligen varför man försöker.

Det bästa jag har här hemma är mina lådor som står lite här och var, där jag kan slänga i Elias leksaker som ligger utspridda precis överallt, det gör ju kvällsplocket en aning smidigare iaf !! Lådor kan man aldrig få för mycket av. 


Insåg igår att jag behöver plocka undan en hel del leksaker oxå. Hittade på bitringar, skallror m.m. från när Elias var liten bebis och det roar han sig ju knappast med nu så det ligger mest och tar plats. Dax att ta hem lite kartonger och bära upp en massa på vinden, SHIT va den ungen har leksaker... Fast jag får väl skylla mig själv lite jag ÄLSKAR att handla grejer åt honom även om han redan har två bilar att åka omkring på så kan jag ju hitta en ÄNNU tuffare som jag tycker att han bara MÅSTE ha =)   

Lite shoppingberoende kanske ?????


Tacksam

2008-09-20 - 11:17:23
STORT tack till Milla för att hon inte lessnar ut totalt på mitt velande =)
Det är beundransvärt att du orkar med och finner tid att hjälpa andra & du ska veta att det jag är väldigt tacksam för ALL hjälp.  Du är guld värd !!

Är AS-NÖJD med bloggen !!

Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin