Lördag..

2008-03-29 - 20:14:33

Fredde & Elias spenderade dagen i Saxdalen med tapetsering och annat.. Själv åkte jag i väg en vända med Frida till Borlänge!! Hittade den bästa presenten till Elias födelsedag men mycket mer än så blev det inte.. Riktigt trevligt var det iaf även om vi var nog rätt trötta och flamsiga mot slutet =) Tack gumman för en underbar dag !!!

Kvällen består av Nya avsnitt av Las Vegas & lite ostbågar som fredde lyckades överatala mig att köpa hem ... Smakar dina ostbågar bra oxå FRIDA ?? =) Äntligen fick vi det efterlängtade paketet från H&M iaf.. Massa kläder till Elias & Fredde.. Jag fick skicka tillbaka det mesta av mitt.. TYPISKT!!

Nu har jag inte tid att sitta här, Kram & GodNatt !!!

Älsklingen =)

2008-03-29 - 20:08:31



Elias ÄLSKAR katterna & dom roar honom lätt om dagarna =)

Älskar !!

2008-03-28 - 17:59:02


Nickelback - Rockstar

Spindlar

2008-03-27 - 18:17:45
Jag absolut avskyr spindlar... Det räcker med att jag ser en spindel på tv så kryper det i hela kroppen !! Idag när jag stod och lagade mat upptäckte jag TVÅ spindlar på varsin sida om mig ... AAAAH !! Ringde Fredde, självklart för räddning från dessa hemska djur =) Vet att de låter löjligt men det är de värsta djur ja vet.. När Elias blir lite större får han vara den som räddar Mamma från dessa hemska varelser om inte Fredde är hemma =)

Skickar en BAMSEKRAM till Tuva som är hemma med feber...
KRYA PÅ DIG gumman så vi kan komma och leka snart igen !!

image483

Linda Agnvall Saknas

2008-03-27 - 16:57:18
Linda Agnvall 5 år saknas sedan oktober 2007.
308255-129
Lindas mamma är efterlyst av polisen och anhållen i sin frånvaro. Hon är av åklagaren misstänkt för grov egenmäktighet med barn.

Linda ska enligt domstolsbeslut i oktober 2007 bo hos sin pappa som har ensam vårdnad.

Det är sannolikt att Linda fortfarande är kvar i Sverige. För Linda kända platser sedan förut är; Hägersten och Segeltorp i södra Stockholm samt Rättvik i Dalarna. Men det är troligt att Linda är på någon helt annan plats för närvarande.

Om du ser Linda ute någonstans ring nödnumret 112 och begär att få prata med Polisen.
Om du vet var Linda befinner sig ring Polisens nationella telefonnummer 11414.

Man kan även lämna upplysningar om Linda på adressen [email protected]


Info om Linda:
Ålder - 5.5 år
Hårfärg - Ljusblond
Ögon - Blå
Längd - 115 cm

Älsklingsfärg - Rosa (Betyder att hon säkerligen har rosa kläder på sig.)

Linda är mycket pratglad och öppen mot andra människor.

I påsk finns hon troligtvis i Rättvik eller Alvesta utanför Växjö. Hon kan även finnas i Umeå, finns nämligen vissa indikationer på att personer inom kvinnojouren i Umeå vet var hon finns.

Lindas mamma är efterlyst och anhållen i sin frånvaro. Brottet är Grov Egenmäktighet mot Barn, straffet om hon blir fälld är lägst 6 månaders och högst 4 års fängelse.

Vi uppskattar all hjälp vi kan få att hitta Linda så hon får komma tillbaka till sin familj

Detta meddelande får gärna spridas fritt, antingen genom direktlänk hit - eller genom att kopiera texten i sin helhet som den står.

Se även: http://www.familjeliv.se/Forum-5-52/m31018956.html


Inte stilla en sekund

2008-03-26 - 19:05:47
Spenderade förmiddagen på Villgott idag.. Tänkte barnen skulle få göra av med lite energi å de gjorde dom verkligen.. Gjorde slut på mammornas sista energi oxå tror ja =)

Ett evigt tjatande om det här paketet som jag fortfarande väntar på =) Har fått nya avier om att paketet kommit fram men NEJ .. Inget paket finns, ringde H&M idag och dom var ju inte mycket till hjälp..  Fick till svar att det är bara att vänta och se om det kommer till veckan !!! Jaja.. Vad ska man göra ??!!!!

image481


image482

Det var den långhelgen de..

2008-03-24 - 17:06:12

Har varit en helt ok påskhelg,med undantag för dom iskalla vindarna !! Har haft jättekul med vännerna.. sett mindre trevliga sidor från andra & ätit MASSA god mat... (Lite godis har nog oxå slunkit ner)

Mitt paket från H&M kom aldrig... Alla paket låg kvar på centrallagret än.. förhoppningsvis skulle det komma nångång under nästa vecka.. En aning irriterande !!!

Hoppas på att vädret vänder och att det faktiskt BLIR vår snart.. Veckan som kommer har vi inte speciellt mycket inplanerat men till helgen har vi födelsedagskalas vi ska på under lördagen och Emilias Dop på söndagen.. Det var även tänkt att vi skulle försöka hinna med att åka till Västerås och handla presenter till Elias!! Kanske även kommer in på Ikea och får en prisuppgift på inredningen till nya garderoben ... Hmm får se om jag får ihop det på nåt vis !!


Superkväll . . .

2008-03-22 - 18:56:31
Fredagkvällen vart riktigt lyckad.. Började kvällen på Frida´s balkong med solen skinande =) Hade vårfest ett litet tag iaf innan solen gick i moln och det blev kallt !! Träffade en hel del trevliga människor i stan och en del MINDRE trevliga oxå förstås.. (går inte in på detaljer om dessa) Vissa tar väl kanske lite längre tid på sig att växa upp, vad vet jag !! Riktigt lyckat blev det iaf & det gör vi väl om igen eller ?????

           

Vi hämtade Elias ganska snabbt efter att vi vaknat på morgonen sen har det rullat på hela dan med påskmiddagar och annat, så kvällen kommer att bli VÄLDIGT lugn för oss..

image480

Inget Paket

2008-03-20 - 14:30:04
Inget paket idag heller =( Vi är tydligen många som väntar på paket och chauffören är spårlöst borta !! Ingen som får tag i honom ...  En aning drygt och åka ner och kolla varenda dag är det men det är väl bara att vänta ...

Jag & Elias har bunkrat upp med MASSA godis idag !! Det är ju påsk då får man äta massor av godis.. Fast jag har mina aningar att det kommer vara Fredde som mumsar i sig det mesta =) Elias nöjer sig ju bra med en banan eller ett äpple än så länge.

image474

Paket

2008-03-19 - 18:49:47

Mitt paket har kommit från H&M ... Trodde jag iaf !! Det fanns inget paket att hämta idag & chauffören var tydligen spårlöst försvunnen ... Jaja, hoppas på att det kommit fram i morgon då !!
HOPPAS på vår på riktigt nu !!Håller tummarna för massa sol på fredag iaf =) Vi SKA sitta på din balkong Frida... Det är bara så !!

Har egentligen inte hänt så mycket ... Elias staplar på och jag hänger på efter =)


trött

2008-03-18 - 19:26:29

image473

Vilding !!

2008-03-17 - 19:35:18
image472

Vårdag!!

2008-03-16 - 20:38:05
Spenderade nån timme ute idag .. Fredde började riva en del på våran altan & snart är det äntligen dax att börja bygga =) Jag & Elias var ute och gick en vända, sen smaskade vi i oss lite frukt och kikade på Pappa när han arbetade =) Jag hann även med att göra en välbehövlig städning av våran bil.. Har säkert dammsugit ur ett helt grustag.. Men nu är den ren och fin igen.. (på insidan iaf)

Mormor har varit hit och hälsat på idag oxå, hemkommen efter 2 veckor utomland, Jättebrun.. Inte ett dugg AVIS =)
Jag vill oxå ta med mina älsklingar och komma bort ett tag !!

Mätsticka

2008-03-13 - 11:21:37

 Ska skicka efter en mätsticka till Elias rum, men som vanligt har jag svårt att bestämma mig !! Förslag ?????

image471

image469          image470


Grått & Trist

2008-03-12 - 19:27:15


Sitter här och drömmer mig bort .....

image466

En LÅNG semester skulle inte vara helt fel.. Ta med mina två älsklingar och bara släppa den här gråa vardagen ett tag ..

image468

Eller kanske om jag hade rummet tomt och alla grejer till mitt nya projekt =) så kunde jag sysselsätta mig med det !! Kanske jag äntligen kan få lite ordning på mina kläder & skor !!

image467

Den här sittkudden vill jag oxå ha.. men som med allt annat ovanstående så är den ju inte direkt gratis !!
Jag vill så mycket, är så glad att jag har min underbara älskling som står ut med mina ideér och projekt och att när det behövs(och det gör det verkligen ibland) Sätter stopp för mina galna fantasier =)



Varg

2008-03-12 - 17:21:04

Kikade ut på våran leråker utanför i går morse och fick syn på spåren... Pappa var förbi senare under dagen så han kikade oxå och troligtvis har vi haft en VARG springandes på gården... Känns ju mindre kul men vargen är väl så pass skygg att jag aldrig behöver se den !!

image464

Sen vi kom hem idag från Frida har Elias BARA varit nöjd i famnen .. så vi har suttit och läst massa böcker, kikat lite på kort & bara myst!! Mammas älskling, vore ingenting utan dig...

H&M paket & Kalasfunderingar

2008-03-11 - 19:55:02

Väntar på mitt paket från H&M... Såg på orderbekräftelsen att det inte skulle levereras förens i slutet av Mars!! VARFÖR måste det ta sån tid ??!!??? Är alldeles för otålig för att vänta såhär länge.. Enligt min mening ska det helst komma dagen efter =) Vilket det sällan gör !!

KALAS !!! Det är de enda jag har i huvudet nu... Har setat  hur länge som helst och bara gjort inbjudningar , efter många om och men är jag äntligen klar och har skickat iväg beställningen !!Nu är bara resten kvar!! Presenter, Ballonger, Tårta, fikabröd .... & jag som inte bakar =/

         

         

Dax att fortsätta riva ur garderoben här nere ... Hämtar databordet som ska in där hos Frida i morgon ... TACK gumman du är GULD VÄRD !!!

Tvättstugan

2008-03-10 - 12:40:37

Är så sugen att börja renovera & göra iordning våran tvättstuga/Badrum nu.. Berättade om mina planer för min sambo igår som blev mindre imponerad =) Jag har för vana att ta i lite extra när jag vill göra nåt och fantasin skenar iväg en aning, men som det ser ut nu är det bara allmänt kallt & otrevligt att vara där..

Vill börja NUU !!!

image454

image455


Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin