Skippar Halloween

2009-10-31 - 20:13:02

Något Halloweenfirande blir det inte för våran del..



vi smaskar i oss lite glass framför brasan och kollar på film istället =)

Mmmm....


Misslyckad rensning

2009-10-31 - 20:04:15

Det gick inte så bra med rensningen av garderoben idag! Jag var nog lite väl tuff när jag bestämde mig för att göra en enorm rensning, UT med de gamla och IN med de nya var tanken!

Men de gick som sagt inte så bra! De vart en liten hög med kläder som åkte ut ur garderoben, mer än så klarade ja inte av.

"Nångång kommer ja nog kanske att få användning för den här"

"Den här hade ja glömt bort, men den ska jag nog börja använda igen"


Å så vidare med alla ursäkter och andledningar att INTE göra mig av med kläderna =) Bättre lycka nästa gång kanske..


Garderoben är alldeles tom..

2009-10-30 - 09:50:59


Varför är det så att när man defenitivt INTE har nå pengar att lägga ut på kläder, skor, smink m.m... Så känns det som man knappt äger ett klädesplagg och allt smink är totalslut!

Skorna börjar bli alldeles för slitna och ett par vanliga lågskor skulle inte vara helt fel.

Men som sagt, för tillfället får jag bara drömma vidare..
 


Bara avgifter..

2009-10-28 - 19:24:13

Fick hem räkningen på hemtelefonen idag!

Känns lika värdelöst som alla andra månader att stå å betala för den. Den här månaden hade vi ringt för hela 14 kr!! Slutsumman på den hamnar endå på 179 kr.. shit va man betalar i BARA avgifter.

Annars har jag varit på modelljakt under eftermiddagen =) Blir ju modevisning framöver, men mer om det kommer senare istället, nu ska jag slänga in vitlöksbrödet i ugnen medans ja inväntar min vän Cissi..


Mössdag..

2009-10-28 - 08:14:51
Ikväll kommer Cissi för att hålla mig sällskap, äta lite smaskigt & självklart titta på Grey´s =) Det blir en liten tjejkväll alltså!! Synd bara att du har bilresa hem på kvällen annars hade ja kanske kunnat bjuda på ett glas vin i soffan ;)

Föresten så har äntligen håret i nacken växt ut nu, så jag får upp en pytteliten svans dom dagar när ja helst vill slippa mitt hår =) Å idag är defeitivt en sådan dag, en riktigt mössdag alltså..







Om man kanske skulle dra iväg till jobbet då..

Ögonkontakt

2009-10-27 - 20:23:22


Ja vet inte riktigt varför men av nån konstig andledning har jag svårt att se okända människor i ögonen.... Ja, om dom sitter i kassan nånstans iaf..

Som tex. när jag är en affär och ska betala & ta emot ett kvitto kan jag komma på mig själv att ja står och tittar på allt annat än personen jag pratar med. 

De knepiga är att det händer bara om jag själv ska handla nånstans! Prata på och ta kontakt vid andra tillfällen, har jag inga problem med alls!

Men så fort jag hamnar vid kassan och ska betala något så spärrar jag ögonen på visakortet och plånboken istället för att lyfta blicken mot personen som sitter där.. 








Jag vet inte varför jag har så svårt att möta blicken hos personen som bara vill ge mig ett kvitto eller ställa en fråga om nåt.


Skolfoto

2009-10-26 - 19:37:59


Vi fick ju hem skolfotot på trollungen i veckan oxå!

Hardcore Superstar & Stockholm..

2009-10-26 - 19:26:48


Min underbara sambo hade ju bokat hotell & köpt biljetter till Hardcore Superstar, så här har ni lite bilder från våran helg i Stockholm..


   

 

Vi bodde på Långholmen hotell, som är ett gammalt fängelse från förr! Nu är det renoverat och moderniserat till hotell istället =)



Grabbarna i Hardcore Superstar



 

 

Några öl på Kelly´s, Hardcore Superstar, lite mer å dricka & nattmat efter de...
Gla´va´ja då, kan ja´lova ;)


   



 

Spelning i Västerås i November, Ja vill Ja vill..





Glassfrukost..

2009-10-26 - 18:32:38
  

När man är sjuk så får man... =)

Elias vägrade ju äta dom här dagarna han var sjuk! Så man fick försöka med allt, men även det goda dög bara i pyttesmå mängder!

Det är inte alltid man får saft och glass på morgonen ;)







Snart tillbaka igen

2009-10-22 - 12:11:09
Förlåt för den kassa uppdateringen, men datorn hemma har somnat av och vill inte vakna igen =(

Förhoppningsvis kommer den igång igen till helgen och då kommer de upp lite bilder m.m. från både Stockholm och annat ....


Några dagar extra kanske ??

2009-10-16 - 09:22:23

Då var det Fredag igen då =)

Fredde är hemma igen och ja ser fram emot att komma hem ikväll å bara sjunka ner i soffan med mina pojkar! Va skönt de vore om helgerna var lite längre oxå. Nån extra dag bara så man faktiskt hinner med att göra lite mer än bara förbereda för kommande vecka!

Freda kvällar är nog skönast..

Man vet att man inte behöver gå upp tidigt dagen därpå och man kan utan skuld ha en lugn och mysig hemmakväll utan att faktiskt göra nånting alls!

Lördagar är oftast fullbokade..

Man ska försöka hinna med att träffa vänner & familj, färdigställa projekt, lek & bus med Elias, kanske komma hemifrån och göra nåt skoj bara!

Dom fördömda söndagarna..

då börjar förberedelserna inför kommande vecka igen! Tvätta, städa, handla och ordna med matlådor.. (Ja, ja är inte så pigg på att laga mat till mig själv när ja kommer hem ca 18.30) m.m....

NÅN dag extra borde man väl få vara ledig iaf ?!?!?


I bilen ...

2009-10-13 - 15:26:55


Fredde & Elias är ute å åker en vända ! Elias babblar på om allt möjligt i baksätet, plötsligt utbrister han ...

- Elias har en LÅÅÅNG snopp !!

- Va SA du ???? Frågar Fredde, i tron om att han kanske hörde lite fel ...

- Elias HAR en lång snopp =)

Haha, goa unge är tydligen mycket imponerad av sig själv =)


Kat Von D

2009-10-13 - 12:17:29
    

Att det här faktiskt är samma människa kan vara svårt att tro! Men nog är det allas vår Kat Von D som blivit BLONDIN !!

Håller tummarna att det blonda håret snart är ett minne blott iaf ....


    




Negativ som tusan !!

2009-10-11 - 18:44:17


Ingenting positivt att komma med idag!

Dagen började inte speciellt bra, och efter de så har allt mest verkar grått och trist. Har massor av tankar i huvudet om både de ena och de andra just nu. Ja kommer tala om för er läsare oxå vad det är, men än så länge vet jag som sagt inte, lite tålamod så kommer de nog om några dar.

Annars är de mesta höstdepp tror ja! Fredde är borta så jag drar hela lasset här hemma själv nu vilket kan kännas en aning när mörkret faller, Elias har somnat och man sitter ensam med alla måsten.

Vardagsbekymmer och alldeles för timmar på dygnet....

Har sån tur att det finns så många runtomkring mig som faktiskt ställer upp och bryr sig när man behöver. Mina vänner och min familj, ni betyder verkligen allt !!





Tog en dusch när vi hem från vår stockholmsresa och slängde på mig mina myyyyys, så kändes de lite bättre iaf =)  I morgon börjar ju vardagen igen och vi blir återigen ensamma här på hemmaplan!



Men då ska jag nog hinna med att slänga in lite bilder och info om våran stockholmsresa iaf, mer om de kommer i morgon ;)


Tillbaka på hemmaplan ...

2009-10-08 - 16:28:15


Idag har jag äntligen fått hem min sambo igen!!

Första dagarna han var borta har gått av bara farten, medans det sen har blivit mer ensamt och tråkigt. Elias har dom sista dagarna suttit som en klisterlapp på mig. Har inte fått lämna honom ensam nå långa stunder,  utan fått sitta med i soffan under filten och tittar på barnfilm.

E´ju myysigt de mä, men är man ensam måste man ju hinna med massor av andra grejer oxå innan det är dax att sova!

Nu är han iaf hemma igen...

Det blir en dag på badhuset för dom där två pojkarna i morgon iaf. Bada och Mc Donalds står på schemat =) Mc Donalds är de som gäller när dom där två är ute på egna äventyr ;)

Annars väntar jag bara på att det ska bli dax att åka till STOCKHOLM !!!!!!!


Isig kyla ...

2009-10-06 - 16:54:50
De regnar .....

I morse var det minusgrader och bilen var helt isig! Vinterjackan har jag defenitivt plockat fram, jag är alldeles för frusen för att invänta ännu mer kyla. Trots detta drog ja på mig tjocka strumpbyxor och kjol innan jag åkte till jobbet i morse! Man kan ju fundera hur frusen jag var dåå ;)

Men jag har ju min varma vinterjacka å värma mig under jööö ....

Ikväll blir det en varm dusch, elda lite i kaminen och mysa med min trollunge!


Var är min Pappa ??????

2009-10-05 - 17:03:36
Längtar tills ja får komma hem och krama om min lilla trollunge! Har dock mina aningar om att frågan om varför Pappa inte är hemma, kommer att komma upp. Så det blir väl till att försöka förklara på bästa sätt att hans Pappa kommer vara borta några dar i veckan.

Vi får väl ha så mycket mys stunder och andra påhitt hemma så tankarna inte kommer upp alltför ofta!

Annars då ....

Ikväll ska vi nog försöka skruva ihop sängen iaf, Jag & Elias alltså! Efter vi bytte rum med Elias så har vi sovit i vardagsrummet och de lessnar man på ganska snabbt kan ja lova.

Idag försvann mina jätteljusa slingor iaf =) Eftersom slingorna var så jätteljusa och mitt andra hår så mörkt så kändes de som jag hade gråa slingor i håret ....

Nu är dom borta och håret en helt annan nyans =)

Lörda´ kväll ....

2009-10-03 - 23:11:17

    

Nu drar vi in till stan .......


Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin