Bäst före datum

2010-10-11 - 08:43:21

De här med bäst före datum på förpacknigarna kan ju tolkas ganska olika av människor...Här hemma kastar vi tex ALLTID den sista slumpen av allt vi dricker, te.x mjölk, juice m.m. Det är som om den sista slumpen vore dålig på nåt vis =) Jag vet faktiskt inte varför vi gör det, men så är de!

Datumet på olika saker kan det vara lite olika med. När man öppnar tex. en juiceförpackning ska den drickas ur inom ett visst antal dagar och det måste jag ju säga att jag har mindre koll på. Ibland kan den nog stå långt över dom rekomendationerna utan att nån av oss reagerar. Däremot när det gäller mjölk så åker den i soporna SAMMA dag som den går ut!

Har upptäckt att det är rätt mycket grejer som faktiskt snabbt ska göras slut på när man väl öppnat förpackningen.

Petig eller inte??  Men alla har vi väl våra små egenheter...


Kommentarer
Postat av: Lina

Fast bäst före datum är inte samma sak som att den går ut. Sista förbrukningsdag däremot betyder att man inte skall dricka den efter det datumet.

Men som du säger alla har vi våra små egenheter. =)

2010-10-11 @ 15:40:11
URL: http://ladylinas.blogg.se/
Postat av: svärmor

Ja, akta er för allt det otäcka som hamnar i botten. Kram!

2010-10-11 @ 18:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin