Pyssel

2008-04-25 - 09:14:35

Till helgen kanske jag ÄNTLIGEN kan få tid att sätta mig ner och scrappa igen.. Har inte haft nån lust alls på hur länge som helst. Började när Elias var liten med en pärm om Månaderna & framstegen fram till hans 1 års dag & nånstans på vägen tappade jag lusten helt. Men jag ska försöka ta mig i kragen och få färdigt det jag påbörjat nu iaf, sen om jag kommer fortsätta det återstår att se...

image561

Titta kostar ju inget

2008-04-25 - 08:44:58
image553       image557


image555                   image556


Bara en liten del av ALLT jag vill köpa åt Elias.. Just nu råder köpstopp för mig fram tills vi åker i slutet av Maj så jag får nöja mig med att titta !!

Vagga till nästa lilla knodd i familjen kanske =)  Drömma kan man ju alltid ...


image558

Äntligen klart

2008-04-24 - 19:29:01
Efter slipning och målning är ÄNTLIGEN ramarna färdiga och uppsatta.. =)

image551

Kvällen består av deklaration och tvättning.. Inte fullt så spännande men de måste ju göras de oxå. 
Köpte en ny bok till Elias idag.. Skojjar inte om ja säger att det tog ca 60 sek från det att jag gav honom boken sen hade han redan börjat demolera sidorna och rivit bort det blanka papperet som satt klistrar bakom sidorna...  Det var den boken de.

image552

Lilla Hjälpredan !!

Inget bärande idag ...

2008-04-23 - 07:07:42

Från 7 på morgonen gick det i full fart i går och det kändes i kroppen framåt kvällen vill ja lova.  Det tog ett tag men tillslut hade jag bökat runt tillräckligt och hittat en någolunda sovposition. Ryggen kändes som den skulle gå av och det var inte mycket bättre i morse.Inget bärande idag alltså !! 


En liten ljuspunkt

2008-04-21 - 20:14:31
Sitter här och ska skriva in mig på arbetsförmedlingen men innan jag slår sönder datorn har jag bestämt mig för att ge upp.. Hur jag än gör slutar det med den lilla röda texten som säger att jag inte kan skriva in mig via min hemdator !! Så jag får säkert åka in IGEN i morgon , då jag idag var där men dom sa åt mig att gå hem och skriva in mig i stället, Så är den dagen oxå förstörd !! ALLT har gått fel sen jag & Elias kom hem från stan idag ...

Min ljuspunkt idag var med Frida, Tuva & Elias vid skuthamn ...

image548

image550

image549

Ingen ork, Ingen lust

2008-04-20 - 19:39:35

Grejer ÖVERALLT .... Ser ut som nån brutit sig in här och rotat igenom precis ALLT .. Har inte haft ork eller lust att göra nånting !! Ska försöka få färdigt i våran sovrum med min pyssel & även Elias rum är det lite smått som ska sättas upp och tas bort !! Hoppas på att få tillbaka lust & ork till veckan..

Tog ur bilbarnstolen & städade ur bilen idag, det skulle jag nog tänkt två gånger innan jag gjorde.. AAAAH !! Höll på att bli vansinnig innan jag fick dit allt som det skulle .. Hävde nog ur mig både de ena och det andra innan jag var klar!! ALDRIG MER ..


Lilla Hjälpredan

2008-04-19 - 19:53:42

Rensade ur Elias byrå idag och där fanns en hel del urväxta kläder !! Insåg att jag behöver köpa nya strumpor & pyjamaser. Får inhandla lite till veckan... Vi byggde ihop Elias bord & stolar oxå så nu åker byrån ut så blir de lite mer plats i rummet.. Elias var SJÄLVKLART med och hjälpte till =) 

         
Man blir törstig av att hjälpa till =)

I kväll kommer Farmor & Farfar hem från semestern så självklart hälsar vi på där i morgon !! Ska även försöka hinna med att slipa ramar och göra färdigt Elias rum...

image547

image546


Aldrig mera plastpåsar

2008-04-18 - 20:46:58

Storhandling idag... Tänkte jag skulle skärpa till mig och komma igång med en lite mer varierad matlagning om dagarna.. Alla som känner mig vet att jag absolut avskyr att stå framför spisen !! Men nångång är det väl dax att skärpa till sig & ja tänkte de skulle bli nu =) Iallafall så när jag stod vid kassan och plockade påsar så tog ja varnliga papperspåsar i stället för plastpåsar som jag ändå bara retar mig på för att dom alltid går sönder & varorna ramlar ur för att det blivit hål i påsen.. Papperspåsarna blev min lycka idag iaf.. Mycket bättre plats & inga trasiga påsar =) Tänk vad en sån liten grej kan göra =)

Fler sånna här dagar ..

2008-04-17 - 18:23:50
Dagen började med att vi for i väg till Borlänge för att köpa ett skydd till spisen .. Elias är på knapparna och vrider så fort han får tillfälle så nu är de bäst att skaffa skydd innan vi bara har grunden kvar av huset !! Gick en vända på kupolen oxå & efter ett evigt funderande köpte jag äntligen väskan (Charmant) som jag hittade för ett tag sen ... =)

image537

Eftermiddagen har vi spenderat ute på gården..Elias gav ifrån sig riktiga GJÄDJETJUT =)  Vi har ÄNTLIGEN fått ihop Elias sandlåda oxå , nu är det bara sanden som fattas. Hoppas de här underbara solskenet kan hålla i sig nu för sånna här dagar vill vi ha fler av !!

image538

image539

Busa med Pappa är bland de roligaste som finns =)

image540

image541

Elias tyckte nog Pappa såg ut att behöva lite hjälp med byggnationen =)

image542

Namnsdag idag !!

2008-04-17 - 08:17:05

Elias ökar mycket i popularitet och är nu ett av de 40 populäraste tilltalsnamnen bland de yngsta. Sedan 1990 har populariteten fyrfaldigats.Namnet har aldrig varit så populärt som det är nu, detfinns totalt ungefär 5 300 personer som heter Elias i Sverige. Elias är ett bibliskt namn som använts sedan 1200-talet i Sverige. Namnet betyder
Jahve är Gud och är känt från profeten Elias i gamla testamentet. Elias har kunnat fira namnsdag så länge almanackan funnits.


Antal barn som de senaste åren fått namnet som tilltalsnamn: 456

Antal andranamn och tilltalsnamn i senaste årskullen: 641

Antal i hela befolkningen(ungefärligt): 5 300

Namnsdag:17 April


SOOOOOOL

2008-04-16 - 19:36:33
Sol & Vårväder är det lovat för resten av veckan.. Hoppas verkligen att det stämmer den här gången !! Kanske hinner vi med en del på gården & självklart ska vi bygga ihop Elias sandlåda oxå.. !!

Så ska man börja stämpla oxå!! Börjar inte jobba riktigt än men jag börjar stämpla endå, sparar ju alltid in lite dagar =) I Sommar jobbar jag men det blir bara 4 timmar om dagen, Alldeles lagom tycker ja.. Skönt att kunna vara hemma med familjen större delen av dagen .. Fredde ska vara hemma hela sommaren, !! Ska bli så skönt att ha BÅDA mina ÄSKLINGAR hemma.

image535

SJÄLVKLART tjuvkikar jag på Desperate Housewives =) Nytt avsnitt ikväll ....

Vill ha ...

2008-04-16 - 13:29:44

Strosa omkring i affärer, i parken, titta på stan och på alla människor... Hittar bara mer och mer som jag vill göra!! Vill åka NU !!!

Vill ha dessa från Tiffany´s ... inte i min prisklass men drömma kan man ju =)

image532image534


Vårpromenad & Tankar kring resan ...

2008-04-15 - 19:00:54
Idag har vi varit ut på promenad med Frida & Tuva.. Riktigt skönt var det ute faktiskt !! Tack för idag tjejer !!

Elias har lagt sig och Fredde är inte hemma än... Kvällen ska jag ägna åt att läsa om allt som finns och lite till i New York.. har hittat MASSA som vi ska göra bara vi kommer dit.. LÄNGTAR!!  Fredde var bombsäker på att jag kommer älska staden & det tror jag med.. Samtidigt som jag längtar efter att åka har jag viss PANIK över att lämna Elias... Det är ju inte så länge men iaf & Elias skulle ju inte ha nånting i uybyte av att följa med till en storstad. MASSA shopping åt våran lilla prins kommer det iaf bli sen blir det bara semestrar med Elias i fortsättningen!!

Hoppas på kanonväder till helgen så kanske vi kan få lite gjort ute på gården.. skulle behöva köra i väg en massa skräp men det blir ju aldrig av.. är ju så TRÅKIGT !!

Dax för Bad och sen blir det Desperate Housewives !!!

Högt & Lågt

2008-04-14 - 20:37:06
Dagen har vi spenderat mest inomhus, Vi gjorde två försök att komma ut men efter korta stunder började de regna. Elias har staplat på hela dagen idag, Övning ger färdighet.. =) Vill gärna busa med Mamma så när han kommer nära mig så vänder han snabbt och drar i väg bort igen... !!


     

     

     

Veckan som kommer är helt tom.. I morgon hoppas vi på sol så kanske vi äntligen kommer ut på våran långpromenad .. Nu tillägnas resten av kvällen att kika på div. till resan ...
        

New York

2008-04-14 - 11:35:36
image515


I slutet av Maj åker vi =)image517

ENGLA

2008-04-14 - 07:33:16
image514

Söndag kväll

2008-04-13 - 19:33:34
Sitter här i soffan och slöar lite.. Igår var jag hem till Frida på 25 års fest!! Jättekul hade vi under hela förfesten men som dom flesta gångerna så var ju krogen helt VÄRDELÖS... Åkte hem efter en timme!! Tack Frida för att du fanns med och gömde undan mig från den Otrevliga människan!!
Fredde var hemma under kvällen med Elias... Pizza & Bus vart det väl för deras del... =)


image511

image513

Jag ska ..

2008-04-11 - 11:49:10
Jag ska försöka få ihop en design på bloggen bara jag får tid, ork & lust... Skulle börja i morse men tappade lusten helt!! Får bli en annan dag just nu känner jag inte för att göra nånting ...

Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin