Nya orosmoment...

2009-11-30 - 17:43:28
Engla är hemma igen... =)

Men när ETT orosmoment har släppt så kommer nästa!  I går kväll ploppade de nämligen upp en massa röda prickar på Elias mage. Han kliar inte och verkar inte speciellt besvärad av dom ÄN, men dom blir mer röda och det har väl kommit upp nån till under dagen idag.

Pappa hade pratat med läkarna på akuten och visat bild på prickarna, dom tyckte defenitivt att vi skulle låta en läkare titta på dom.

Vi får komma ner till Vc i Sunnansjö där TRE stycken tittar på honom och kan utesluta en hel del men på frågan om VAD det faktiskt är så får vi inget svar.

Dom vet alltså inte, vi skulle avvakta i några dagar (De har jag hört förr) å sen höra av oss igen om det inte blir bättre. Suck, alltid detta ovetande...


Prinsessan!

2009-11-29 - 19:57:01

Mina tankar är hos Engla.....Håller stenhårt fast i telefonen och väntar på att höra från Cissi, Emil eller NÅN !!
Mina tankar är hos er och vi hoppas verkligen att ni snart är hemma igen!


Våran "Janja..."

2009-11-25 - 20:59:30
Visst tänker jag mycket på dig! Kommer ihåg när du var liten och sprang runt mina fötter, full i bus =) Du älskade att bada, vi badade dig ofta och sen somnade du i mitt knä medans jag torkade dig torr med handduken. En livlig liten tjej var du..

Du var ju som min lilla bebis..Det här var över 13 år sen, vi såg dig växa och bli stor, jag flyttade hemifrån men du var fortfarande min lilla tjej! När jag var ledsen kom du och la dig brevid mig, du kunde ligga stilla i flera timmar tills allt kändes bättre.Min bästa vän...

Du var omtyckt av så många & Elias pratade ständigt om "Moffa´s Janja".

Saknar Dig...

Aruba eller USA ??

2009-11-25 - 18:46:52


Sitter i soffan och drömmer mig bort till det underbara paradiset, Aruba...Eller Fort Lauderdale, USA där de mesta faktiskt finns!

Är så fruktansvärt trött på grått, disigt, regnigt väder här hemma. Man kanske skulle spara kronorna och boka en resa framöver?!?!?

Lite ljusare

2009-11-24 - 19:32:32

Glömde ju berätta att vi är nyfriserade hela familjen =) Fredde har tagit bort en hel del hår från sin annars täta björnfrisyr  ;) & jag har blivit lite mera blond igen..

Mina slingor är lite breda upptill än men dom ska vara de till modevisningen som blir den 3 december!

    

Elias har iaf inte reagerat på sprutan än, han far omkring här som en vilde, man kan ju hoppas att det får vara så oxå.


Nyfriserad kille

2009-11-24 - 14:23:32

Elias gjorde sitt första besök hos frisören idag!
Riktigt duktig va han å mallig som sjutton när vi gick därifrån =) 

    


- Sandra har klippt mig, Mamma!

- Ja, va snygg du blev

- Mmm, i morgon ska ja få klippa Sandra..


Haha, njaaa kanske inte. Men han blev ursnygg och va superduktig, Tack Sandra!


Det var ju dax för influensa vaccinet oxå! Lite ledsen när de stack till men i övrigt gick de bra. Så nu hoppas ja verkligen att han slipper reagera på sprutan.

Andra halvan av dosen blir den 23 december, så de kanske blir en febrig kille på julafton.


Korvgrillning i vardagsrummet

2009-11-22 - 18:32:12


Idag var det barnkalas inplanerat i schemat =) De va ju ingen mindre än Alva som faktiskt vart stora tjejen igår, så vi firade med massa gott & en hel del bus!

  

Den här lilla trollungen var spänd hela dan för att han skulle få ge "pisenten"
(= presenten) till Alva =) Tack iaf för ett toppenkalas med massa gott! Emils fick iaf högsta betyg för hans bakverk gick åt utan problem ;)Födelsedagstjejen =)

Nu blir de korvgrillning i kaminen, med festis!
Elias som bestämt kvällsmaten idag...
Will U Marry me ???

2009-11-20 - 20:50:14


Fredagsmys på bio med Edward på duken =)Tror nog jag & Frida var dom enda på bion som satt å sa "- Nej Nej, låt bli..." Undra om vi var lite jobbiga mot resten  kanske ;)

 Jag kanske inte är nån bio människa! Kan inte sitta tyst och bara se filmen, satt med Cissi och kommenterade både det ena och de andra =) irritationsmoment för dom som sitter brevid kanske! Men skoj va de iaf..

Kommer hem till min sambo som sitter i källaren med sitt älskade tv-spel är kanske inte vad jag hade önskat mig nu då kanske..


"Before you, Bella, my life was like a moonless night.
Very dark, but there were star-points of light and reason....

And then you shotacross my sky like a meteor.
Suddenly everything was on fire,
there was brilliancy, there was beauty.

When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon,
everything went black.

Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light.

I couldn´t see the stars anymore.
And there was no more reason for anything."


Vaccinationssprutan!

2009-11-19 - 19:50:40

Idag fick vi kallelsen till vårdcentralen
, Elias ska få sin vaccinationsspruta!

Jag har velat fram och tillbaka ett par gånger men i slutändan är det väl kanske inte mycket som talar EMOT att vaccinera lilleman! Skulle aldrig förlåta mig själv om det skulle hända honom nåt för att jag struntat att ge honom sprutan. Så nu är de bestämt!

I morgon släpper jag av Elias hos hos Cissi, Emil & barnen innan ja åker till jobbet. Tack för att ni ställer upp å hjälper oss, ni är VÄRLDENS bästa & Elias är superglad =)

Sen blir det bio med tjejorna, å Thomas förstås ;)
Äntligen ska vi gå på filmen vi väntat på i evigheter! New Moon..

Ingen trevlig kombination!

2009-11-18 - 19:42:31
Elias far fram som en vilde här hemma, de var kanske den där tuppluren på midda´n som gav energin till hans kvällsbus ;)  Ahja, antar att jag får ha min älskling vaken tills det är dags för mig att sova oxå...

Ikväll blir de inte så mycket annat än varma mackor och soffmys!

Har en enorm huvdvärk som inte vill ge med sig & en kille som vill busa med sin Mamma, inte världens bästa kombination kanske..Packar för flera veckor =)

2009-11-16 - 20:22:09

Hur mycket packning kan man behöva för att sova borta EN natt ??? Skulle egentligen vilja skylla på att Elias måste ha med en massa men jag är nog precis lika skyldig på den punkten, Om inte mer =) Men allt är defenitivt nödvändigt!!

Saknar min älskling lite mer än vanligt idag =( Små, enkla grejer i vardagen som jag annars gärna lämnar över till honom ska SJÄLVKLART krångla för att jag måste ta tag i det själv om jag vill ha de gjort!! De tog mig nästan EN timme att få eld i kaminen för veden var kall. Inga vanliga tidningar fanns itillgängliga så jag fick försöka med REKLAM! Ni som eldar i kamin vet säkert vad jag pratar om, det går INTE att elda med reklam de brinner ju inte... !!

    

Mina älsklingar...

Så nu tänker ja lägga mig på soffan å slöa lite innan det är dags att krypa ner brevid Elias för natten..


Han är BARA min !!

2009-11-15 - 21:20:33

Trots att han jobbat hela dan med de ena och de andra,
så finner han tid & ork att bära fram ved åt mig så att vi ska kunna elda här hemma i veckan när han är borta!

Han är väl bra go iaf, min älskling =)
Fick nästan skuldkänslor när ja såg den lilla lampan där ute i mörkret och kylan. Just nu önskar ja bara att det fanns lite mer tid för att kunna bara vara vi tre..


På Tisdag ska vi nog sova hos Mamma i stan!

Få se hur de går då Mamma, ja kanske blir som en trotsig tonåring igen ;) Det var inte igår jag sov hos nån av mina föräldrar, ska iaf bli rätt skönt att slippa alla måsten och bli lite ompysslad av mamsen! Får ju lite extra tid med min lilla trollunge oxå å de är värt massor!

Luftslottet som sprängdes!

2009-11-15 - 11:18:51


Biopremiär snart alltså, de blir ett väldans springande på bio för våran del dom kommande veckorna! Men först börjar vi med New Moon på Fredag =)


Tidsoptimisten

2009-11-14 - 21:04:46


Varför är det så, att när en kille säger "ja kommer om en liten stund" så kan det innebära flertal timmar innan man får ringa å fråga om dom faktiskt lever fortfarande ??!!

Fredde är EXPERT på att dryga ut 10 min tilll 2 timmar om det är så.

Har precis lagt Elias och väntar på att just den där korta stunden nå sitt slut & tidsoptimisten ska komma hem snart. Undra hur lång tid de tar om jag INTE ringer och påminner honom om att han kanske skulle ta sig hem snart ?!??!

Ahja, myser lite i soffan så länge. De brinner i kaminen, ljusen brinner i vintermörkret å ja tittar på Twilight för säkert 20 gången =)

"- Your scent is like a drug to me..., your like my own brand of heroin "

Tänk om HAN som jag lever med kände den dragningen och kunde komma hem snart !!!


Utan varmvatten

2009-11-11 - 20:49:11


Elias står i duschen medans jag plockar och försöker skapa nån typ av ordning i mitt badrumsskåp. Varför ska det vara så svårt att hålla ordning just i DET skåpet ?? Jag kan städa och rensa, redan efter en dag ser det typ lika illa ut igen och allt står bara intryckt!!

         

Tror att jag skulle behöva en bra idé på hur man faktiskt kan skapa ordning UTAN att ställa upp allt på rad ?? Det funkar ändå inte då, utan ALLT åker undan så fort jag ska ha nåt sen står ja där igen med flaskor och burkar som ligger inkastade bara. Kanske skulle inhandla lite korgar att slänga ner grejerna i istället..
NÅN som har nåt bra förslag ??Det tjuter de till brevid mig i duschen å Elias blir jättearg!!

- Slut på varmvatten kanske =)

- Mamma, ja SKA duscha mer!! Mera varmt vatten..


Försöker förklara att jag inte kan göra nåt åt de, har man duschat för länge tar det slut på varmvatten. Totalt i onödan för jag når inte fram till honom alls.

Spenderar ca 10 minuter på golvet innan jag får värma honom med handduken, sen blev de lite varm choklad och macka! Då vart han nöjd igen =)

Inte alltid de lättaste att förklara för en bestämd tvååring att man inte alltid kan få som man vill =)


Stackars liten..

2009-11-07 - 18:27:14

Precis så är det! Smärtan som går från nacken ner i ryggen och känslan att inte kunna göra nånting. Egentligen skulle man kanske lägga sig ner och dö för smärtan är verkligen outhärdlig!! Vid ett och annat tillfälle när det passar bra då känns det förstås lite bättre =)

Självklart är det min kära sambo jag pratar om som har det så svårt just nu ;)

När du går här hemma som en 80 årig gubbe så är du enormt sexig, älskling ;) Hehe, små vilostunder under dagen & stelheten som ställer till de så du (lägligt nog) måste ligga utsträckt på soffan för att det ska kännas bra.

Man skulle kunna tro att konsekvenserna av åldrandet visar sig ;)

Visst förstår jag dig när Elias är vrång och skriker, grejer ligger utslängda överallt, det ringer... hittar inte telefonen, Elias ramlar och blir hysteriskt ledsen...

En unge på höften, disk,kläder & leksaker i famnen, var är den ringande telefonen ??

Hittar telefonen under en filt på i soffan där min svårt skadade sambo ligger och vilar, men SJÄLVKLART förstår jag dig i din svåra tid nu älskling....

    

Vi har iaf varit i badhuset idag ....
Lilla prinsen i rampljuset

2009-11-06 - 10:30:20

Ska ju vara med som modell på en modevisning på SOLO i Ludvika, den 3 december! Troligtvis kommer även min lilla trollunge, Elias att vara med oxå =)

Ska bli riktigt kul, och ja tror de kommer gå hur bra som helst då det är andra barn med oxå!

    


Han är ju inte speciellt blyg eller orolig bland mycket människor & jag kommer ju självklart oxå vara med.  Så ja tror han kommer ha riktigt kul med dom andra barnen.      

Iphone

2009-11-06 - 10:18:45


Fredde kom hem igår och berättade att han varit in på Telia & lagt undan en telefon till mig! Mitt abbonemang har ju gått ut och det är väl dags att förnya och ta ut en ny telefon i samma veva, men jag hade inte tänkt så mycket mer på det än så.

Iaf så åkte vi in och trots att jag kan vara den veligaste av dom alla gick de rätt snabbt och ut kom jag med en sånhär...
Nu försöker jag bara lära mig menyn,
har ju trots allt haft Samsung dom senaste 10 åren men den är faktiskt inte riktigt lika krånglig som ja trodde..


Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin