Kevin...

2010-08-31 - 17:03:48

img_6296 (MMS)

Kevin slocknade direkt...


Lycka!!

2010-08-31 - 16:57:06

img_7873 (MMS)

Lycka!! Har äntligen båda mina pojkar hos mig!


Vi får komma hem!!!

2010-08-31 - 15:28:14

img_4920 (MMS)

Vi får komma hem!!!  Efter ett evigt väntande och många timmar av nervositet får vi äntligen svaret vi väntat på...  Vi får åka hem!!  Det blir ett återbesök i morgon för ytterligare ett prov bara men jag åker mer än gärna den vändan om jag får komma hem till resten av min familj idag.  Så nu är Fredde och Elias påväg hit för att hämta oss :)


Andra provtagningen...

2010-08-31 - 10:15:58

img_6340 (MMS)

Andra provtagningen... Svaret på nästa prov visar att värderna fortsatt sjunka efter nattens solning. Nu ska vi vara ifrån sollampan tills på eftermiddagen då ytterligare prov skall tas.  Om det inte stigit igen så kanske (men bara kanske) kan det här vara  över och vi får åka hem över natten iaf! Jag åker hellre fram och tillbaka om det skulle visa sig att dom vill ha ett till prov i morgon!


Första avklarat...

2010-08-31 - 07:45:36

Första avklarat... Natten har inneburit allt annat än sömn för min del. Bara att få Kevin att hålla sig lugn med bindel på ögonen har tagit sin lilla tid! Mellan solningar har vi även ägnat åt oss matning, blöjbyten och provtagning. Nattens provtagning visade iaf att värderna gått ner en aning, men vem vågar hoppas när allt annat gått emot för att vi nånsin ska få komma hem?! Ytterligare prov skall tas nu på morgonen sen ett till efter 6 timmar UTAN sollampan. Jag har inga förhoppningar utan räknar med att stanna här ytterligare en natt :(


Inte riktigt som ja tänkt mig...

2010-08-30 - 18:21:12

Inte riktigt som ja tänkt mig... Tanken var ju att ja skulle vara hemma nu och mysa med mina pojkar och även här förklara för er vad som hänt i våra liv dom senaste dagarna! Men trots att jag nästan varje dag fått höra att vi kanske får komma hem, är det något som kommit emellan och det har slutat med ännu en natt här på BB! Har sån glädje över vår lilla guldklimp som vi äntligen har hos oss! Men samtidigt så är tårarna konstant där och saknaden efter Elias är ENORM! Ännu en gång har Fredde fått åka hem och vi får lov att stanna kvar för diverse olika saker...


1 dag kvar...

2010-08-26 - 07:59:23

... FÖRHOPPNINGSVIS!

Igår kväll var en lugn kväll och natten har jag sovit mig igenom utan problem. Det behövdes vill ja lova efter tidigare dygn då jag haft förvärkar med jämna mellanrum och i i förrgår var det inte långt ifrån att vi åkte faktiskt.

Hade ungefär 6 minuter mellan värkarna och dom blev mer intensiva än tidigare.
 Ringde förlossningen och vi skulle få komma upp om jag kände att det skulle fortsätta och komma tätare. Bestämde mig för att försöka hålla mig hemma och kanske vila en stund och lyckades faktiskt somna av. Vaken större delen av natten sen, men som vanligt så avtar värkarna framåt morgonen. 

I morgon är det iaf den beräknade dagen! Vem vet, den här lilla kanske är lika punktlig som Elias var =) 

 

De kommer och går...

2010-08-24 - 18:46:43

Dom senaste veckorna har jag väl haft känningar på alla möjliga vis under dygnen men sen i går kväll nångång runt 19 så blev de mer regelbundet.

Nånstans mellan 10-15 minuter mellan värkarna (som visserligen inte alla gör superont men...)

Lyckades somna av nångång runt 23.30 i går, vaken ett par gånger under natten och på middagen idag drog de igång igen med samma intervaller. Idag har de legat ganska precis med 10 minuter emellan hela dagen och det börjar bli ganska tröttsamt när det aldrig drar igång på riktigt! Varje gång jag ställer mig upp så kommer stickningarna och det känns som bebis ska ramla ur mig... (Hm, om de ändå gick så lätt)

 
V40

Ska jag behöva gå såhär länge till???
Elias planerar!

2010-08-22 - 17:54:31


Som ja sagt tidigare har nog Elias haft en aning tråkigt med mig mot slutet av den här graviditeten när jag inte kunnat göra vad som helst!

Mina skuldkänslor finns där KONSTANT för att jag inte är som vanligt. Idag, (som alla andra dagar) ursäktade jag mig och förklarade att SNART kommer bebisen och jag kommer att kunna vara mer som vanligt igen. Att vi kommer kunna busa och leka mycket mer...

Elias verkar ha det hela planerat och svarar...

- Jag vet Mamma, när bebisen kommit ska du och jag hoppa i sängen

- Hoppa i sängen??

- Ja när du inte är så tjock på magen kan du jaga mig och vi kan hoppa i sängen! Vi ska BARA busa då, heeela tiden!

Ja gissa om jag har saknat buset med mitt lilla hjärta!


Sista veckan då (hoppas ja)

2010-08-20 - 09:41:31


7 dagar kvar och varje morgon börjar bli en besvikelse...

Nä jag ska väl inte gnälla, de är ju en vecka kvar till BF och man ska väl inte räkna med att få för tidigt men visst vore de skönt att slippa vänta nå mer. Igår och idag har det iaf varit full fart i magen, vilket det inte varit så mycket den sista tiden. Nu bökas det ordentligt och börjar nog bli rätt trångt kan ja tänka mig.

Vad ska jag & Elias hitta på idag då ???

Börjar bli ganska less på att inte kunna röra mig som jag vill, våra dagsaktiviteter blir aning begränsade och Elias blir bara mer och mer rastlös. Lugna lekar och pyssel funkar inte i längden! Va jag längtar tills dagis sätter igång vi får återgå till vanliga vardagar igen (Å han med antar ja).


9 dagar kvar...

2010-08-18 - 17:21:16


V39 och 9 dagar kvar till BF!

  

Första bilden: NU!
Andra bilden: Med Elias i V 39

Dom två senaste dagarna har de varit trycket ner som varit värst. Kan knappt stå eller gå nånstans utan att det gör ont. När vi var på kontroll hos BM så hade ju bebis sjunkit ner ordentligt och lagt sig tillrätta iaf så nu är de väl bara att vänta.

Hjärtljuden: 154
SF-mått: 36

Tröttheten har slagit till igen och det är ordentligt! Skulle lätt kunna sova bort hela dagarna... 

 


10 dagar kvar...

2010-08-17 - 12:43:35

Dagarna är lugnare men även då kommer de över mig ibland att det faktiskt kanske inte kommer avta den här gången, de kanske drar igång men nej! Kvällarna kan det sitta i några timmar innan även de avtar...

Idag ska vi iaf försöka få en massa gjort! Fredde höll på igår till sent på natten med både de ena och de andra medans jag fick ligga lugnt i sängen med dessa förvärkar. Får sånna skuldkänslor när han jobbar och jag inte kan vara med och hjälpa till. Jag vet att han förstår och vet att jag inte kan, men vi har alltid ganska roligt endå när vi grejar här hemma och nu kan jag inte...

   

Världens bästa!

Elias är hos Farmor & farfar idag, jag städar bort slipdamm och min älskling är snart hemma och då ska jag iaf kunna vara med och tapetsera lite =) 

Update...

2010-08-16 - 16:23:02

 

 

15 aug           3800g                                  Flicka            Milla


17 aug
                                                      Pojke            Ida


17 aug
           4420g            53cm              Pojke            Tessa


23 aug
           3650g            50cm              Flicka            Sandra H


24 aug
           3890g            51cm              Flicka            Johanna


24 aug
           3890g            51cm              Flicka            Cissi


25 aug
           3856g            49cm              Flicka            Lina


25 aug
          3200g            50cm               Flicka            Emelie


26 aug
           3800g            51cm              Flicka            Helena


26 aug
           Ca 4kg                                Flicka            Hanna


                                                                Flicka            Nanna


                      Ca 4kg                                Pojke            Frida


                                                                Flicka            Mamma


                      4180g                                 Pojke             Sandra M


                      3750g            50cm             Flicka             Sandra S


 
 

 


De vart inge mer än så..

2010-08-16 - 08:56:10


Idag bär det av mot staden för ett besök hos BM, hämta hem våra tapeter och besikta bilen...

Skumpade runt på gräsklipparen igår och visst drog de igång på magen men avtog under natten och här sitter jag utan känningar. Är glad iaf att ja klarat mig från att ha speciellt ont av foglossningar och sånt, enda onda jag känner av förutom förvärkar å sånt är efter att jag höll på att gå ner i spagat i köket för nån vecka sen. De satte sina spår i kroppen =(

Ahja, idag kommer iaf rörmokaren och tar bort våra element i sovrummet =) Så nu kan vi tapetsera och göra klart. Skönt om vi kunde hinna klart med de innan bebbe tänker anlända.


Love the way....

2010-08-14 - 19:40:02
 
...you lie

Jag har faktiskt gjort klart =)

2010-08-13 - 21:22:34

ÄNTLIGEN har jag fått klart sorteringen och insättningen av kort från ca 2 år tillbaka! Har legat på hög hur länge som helst och jag har bara skjutit på de hela tiden (blir ju trött bara av att se allt). Men nu är de klart och förhoppningsvis kan jag försöka göra det här lite oftare nu så de slipper bildas dessa enorma högar, fast jag tvivlar på att de kommer bli nån bättring...

Annars har dagen handlat om jobb, städ, tvätt och hemmapyssel så mina stackars fötter mår mindre bra. När ja fått lilleman i säng så tog jag mig till sängen och där har jag legat sen dess.

Men det ska väl vara såhär nu! I morgon går vi in i V 39 och det ska väl vara tungt, drygt och allmänt jobbigt sista dagarna! Just nu är ja så redo jag kan bli för att de ska dra igång och vi äntligen ska få träffa liten som legat i magen så länge.Ja kunde inte låta bli

2010-08-12 - 12:50:22Tog en snabbis in på Lindex, skulle bara titta lite men kom ut med dessa =) Ja bara ÄLSKAR sparkdräkter! Brukar annars ha svårt att hitta på sånna, allt är ju pyjamas i så fall.

Kommer ihåg att jag kunde ha Elias i pyjamas hela dagar ibland om vi bara skulle vara hemma för att det var mycket mer praktiskt, sen är dom ju ursöta i sina små sparkdräkter oxå ;)

Kom igen nu bebis, nu vill jag kunna använda de här...Motorcykelkillen

2010-08-10 - 19:28:31

  

Hörselskydd var tydligen nödvändigt =) Motorcykeln går knappt framåt längre men ikväll var den tydligen hur kul som helst...


Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin