Stockholmsnatt med Hardcore Superstar ....

2009-09-29 - 07:34:57

Han kan ju bara han vill .......

Fick min födelsedagspresent lite tidigare av min sambo och gissa om jag vart glatt överraskad. I vanliga fall kan man nästan få tjata lite och nästan peka ut vad man vill ha i födelsedagspresent, men den här gången hade han faktiskt funderat ut nåt alldeles själv =)

Den 10-11 Oktober åker vi ner till Stockholm och bor på ett gammalt fängelse som är upprustat till ett modernt hotell, ute på Långholmen.

Antar att det blir att strosa omkring lite där och i stan under, dagen för att sedan inta Fryshuset å kolla på grabbarna i Hardcore Superstar...YEAJ !!
Ibland kan han verkligen överraska mig den där karln ;)

Höststäd!

2009-09-28 - 14:52:31

Äntligen börjar det lugna ner sig efter sommaren, i helgen gjorde vi ett sista ryck ute på gården. Nu är det bara EN hängränna som ska upp på garaget, annars har vi gjort den stora höststädningen ute =)

Nu när Fredde kommer att vara borta i veckorna så vill man kanske inte jobba från morgon till kväll när han väl är hemma.


Hösten kommer ju oxå med en himla massa bra serier som drar igång igen ....
Snart börjar ju DESPERATE HOUSEWIVES , Grey´s och många fler !!!

Ni vet att jag kommer sitta BÄNKAD framför tv:n då ....


Lediga lördag ...

2009-09-26 - 08:56:31
Att en lördag som egentligen inte innehåller nånting speciellt, kan kännas så fruktansvärt bra ! Ska spendera varenda minut med min trollunge och förhoppningsvis få klart hans rum idag.


Har ju varit hemma till och från med honom så länge nu och plötsligt så blir det inte alls många timmar per dygn! Visst trivs jag där jag fördriver mina dagar nu , men det blir ändå en omställning med helt andra tider.

Så ikväll blir det lördagsmys med GLASS och andra onyttigheter, tycker jag att vi gjort oss förtjänta av faktiskt ;) 

Fredagsmys...

2009-09-25 - 14:03:37
Äntligen Fredag ......

Gissa om Elias var stolt när vi bar in grejerna i "nya" rummet igår =) Idag måste jag försöka bli klar med de, för just nu ser det ut som en bomb exploderat mittemellan rummet.

Roligt att se hur mallig han faktiskt blev över "flytten".....

Annars är de bara rätt skönt med Fredag idag!! Pyssla lite hemma, mysa med min trollunge och SOVA massor, ska jag göra.

Köpa rum

2009-09-24 - 16:38:24

Igår rev jag ur innehållet ur garderoberna i Elias rum, ska organisera om lite på hemmafronten =)

Elias tittar på mig och säger ...

- Mamma ska KÖPA nytt rum till Elias idag =)

- Njaa, du ska få byta rum med Mamma & Pappa ...

- KÖPA leksaker till nya rummet oxå ???Hmmm .... Hur tar jag mig ur de här då ?!?- Du ska se att vi hittar nog på en hel del "nya" leksaker endå =)

Så skiner han upp som en sol och den dagen var räddad =)


Julångest

2009-09-22 - 17:33:40

Jag har löst julklappsfrågan !!!!!!!

Nu kanske man slipper känna DEN ångesten över julen de här året, inget spring i affärerna och trängas för att man ska vara ute i sista sekund.

Nu är det bara trollungen här hemma som jag ska handla åt, men det är ju ROLIG shopping ;)

Höstmörkret

2009-09-22 - 16:59:57


Något nytt & kul !  Jag blir ju oxå så sugen på att lägga i nån färg i håret som livar upp i höstmörkret. Men men, den här pissmånaden gäller det att vända på kronorna å lägga lyxen åt sidan!

Trivs iaf hur bra som helst på zynk !

På kvällarna blir de inte så mycket, saknar ork att göra nåt så det blir bara mys med mina grabbar innan det är dax att SOVA !

Hur trött som helst har ja blivit, antar att det är höstvädret som tröttar ut mig. Det är väl dax att rensa gården och verandan nu, byta ut det sista av "sommaren" som finns kvar, mot höstmyset istället.

Veden är intagen, lampor och ljus är framtagna & filtarna ligger på plats lite här och där. Har EN sista grej som ska fixas innan hösten är komplett =)

Något mindre trevligt är att nästa vecka börjar ensamheten igen =( Fredde drar iväg på jobb igen och spenderar halva veckorna på annat håll. Det blir  FULLA dagar ett tag framöver alltså! Men Elias får ju fler lediga dagar med sin Pappa iaf....


Tanken idag ...

2009-09-22 - 12:21:19


Saknar min trollunge !!!!


Mamma Marilyn

2009-09-20 - 12:04:04
Elias går förbi två av våra tavlor hemma och säger - Titta där är min Mamma & Pappa !!

- Men de där är inte Mamma & Pappa heller ..

- JO ! Ä de visst !!

Ja visst men om du säger de så ;)

- Titta Titta ( Pekar på bilden som skall föreställa Fredde ) ...... Pappa bajjar !!

Men vilken fin bild de skulle va att ha uppsatt på väggen !


"Flickan som lekte med elden"

2009-09-20 - 08:48:29

Elias snorar och hostar, hoppas verkligen inte att det blir värre än så men de skulle väl vara typiskt om han skulle få feber och bli sjuk så jag får vara hemma första dagarna nu när ja börjar på Zynk.

Annars så är det ju i morgon de drar igång =) Första dagen på jobbet som jag senare förhoppningsvis kommer att kunna hålla på med i livet, känns riktigt skönt att jag äntligen kommit på vad jag vill med mitt liv. Om jag fullföljer det sen är ju en annan sak =) men jag har ju iaf en tanke på vad jag skulle vilja göra nu.

Ikväll blir det Bio med vännerna, "Flickan som lekte med elden". Ska bli riktigt skönt att komma iväg och göra nåt med alla som jag knappt sett på ett tag nu, och att Fredde faktikst kan följa med den här gången.

Elias & Tuva åker karusell .....

PS: Igår vart äntligen larmet installerat så nu kan jag slappna av och larma huset på kvällarna om ja vill ...

Ny trailer - New Moon

2009-09-17 - 10:59:29

Blandade känslor

2009-09-17 - 09:22:20
Det är med blandade känslor jag är inne på mina sista dagar här på praktiken! Även om det ska bli skitkul och jobba på ZYNK med tjejerna där, så har ja haft de riktigt bra hos grabbarna här oxå.

Nu gäller det att försöka ta in så mycket det bara går på Zynk för att sedan försöka komma in på en utbildning till nästa år kanske.


STRESS !!

2009-09-16 - 14:22:35


Känns som ja stressat och farit omkring överallt efter jobbet, den här veckan...

UTAN ATT FÅ NÅNTING GJORT !!!

Dom vardagliga sysslorna tar alldeles för lång tid och orken att göra dom är som bortblåst. Ikväll blir nog inget undantag, då ska det fixas ännu mer inför våran inbokade ROADTRIP =)

Om jag har tur kanske jag får sätta mig ner i soffan en stund innan det är dax att sova ...
 


Dirty Dancing ikon......

2009-09-15 - 09:00:15
Här borde jag kanske sitta lite oftare men vem hinner med i den gråa vardagen ?? Tänk va skönt om man hade inhyrd hjälp till alla tråkiga sysslor som ska göras, och varför inte några extra timmar på dygnet ?!!?

Nu börjar det iaf dra ihop sig mot helgen, då bär det av på ROADTRIP med tjejorna =) Nu ska det bli så skönt att komma bort en stund!

Jobbar ju sista veckan på min nuvarande praktik oxå, sen bär det av mot ZYNK istället! Tanken är väl att jag ska försöka ta in så mycket de går av vad som händer och sker där under ett antal månader, blir ju skola för min del sen ;)

BTW är det nån som missat att Patrik Swayze somnat in i natt .....

Skogen !!

2009-09-13 - 19:52:14

De vart några timmar i skogen idag .....Tre små trollungar =)


Fika måste man ju om man ska orka springa i skogen ...Alva hade de bekvämt i vagnen =) Kan man ha nå vackrare ögon än den här ungen ???!!!

Mer än så blir de inte idag ...

De mesta beror nog på att NÅN här hemma inte är speciellt populär idag och lusten att göra nånting överhuvudtaget försvinner då!

Finns de nå värre än trötta karlar ??!!??!???!??!Omgjord tattoo !!

2009-09-12 - 16:19:23

En helt underbar känsla är ändå när tatueraren stänger av maskinen och talar om att det är klart för den här gången !!!

Gav mig i väg mot studion igår för att jobba lite med pärmar och annat som ska bli klart. Fick lite sittid oxå så nu börjar tatueringen bli klar.  Lite färg som ska i en annan gång kanske, om jag kan bestämma mig förståss ;)


    

MUSIC

2009-09-10 - 19:54:18
En helt ny bil ..

2009-09-10 - 16:33:51


I morgon bär det av mot studion, för att färdigställa alla pärmar jag pysslat med några dagar nu. Fick även tid för att sätta mig under nålen igen =) Spännande och se hur de blir efter den här gången då .....

Ikväll ska jag iaf ta mig ut i garaget och försöka städa ur bilen som är full i grus, små handavtryck på rutorna och annat spill. Så Elias får följa med mig och grej lite idag medans Fredde är ute på andra äventyr ! Kanske blir en helt ny bil när jag är färdig ;)

Bilen hamnar ju tyvärr ALLTID längst ner på listan, men nu får ja nog ta tag i oredan innan allt gror in förgott ;)
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin