Nej Nej Nej ...

2008-10-31 - 09:22:36
Det var nog min första tanke när jag vaknade och tittade ut i morse. Mellan 2 och 3 dm snö låg redan på backen och det vräker ner fortfarande. Jag fick skotta mig fram till bilen för att sedan försöka hitta på bilen nånstans där under all snö.

Tillslut hittade på pärlan och efter många om och men tog mig ut på vägen.

-Skönt, tänkte ja. Nu måste väl ändå vägen bara plogad iaf eftersom kl var närmare 9.00.

Shit, va fel jag hade. Hela vägen in till stan var oplogad och bilarna fick samsas om tre spår att mötas i. Hastigheten låg på 50 ungefär för att överhuvudtaget kunna ha en chans  och bromsa var de inte tal om för de hände ingenting.

Min fråga är då, VARFÖR har man inte plogat vägen ??? Kl 9 på morgonen bör det väl se bättre ut på vägarna iaf.

För övrigt så är jag inte ett dugg glad över att det kommit snö, som Ni kanske märker !! Nån som är beredd att hålla med mig ???


Jobbiga Dagar

2008-10-30 - 12:44:03


Sitter och leker med luft på burk =) Just de, jag är lite uttråkad JAA !!

Vissa dagar är så fruktansvärt tråkiga och jobbiga så man skulle ha dispans för att slippa dom, bara gå hem och lägga sig igen. Varför ska dessa dagar vara så himla långa ?!??!!

Det finns så mycket jag skulle kunna pyssla med hemma men ja orkar inte ta tag i de när dagen är såhär. Finns det en orsak till att de blivit såhär, kanske !! Har så mycket jag ska och vill göra men det mesta ligger på is just nu, sen smäller de till och allt bokas in på en gång, jag känner mig själv
ganska väl =)

Just nu är längtan stor bara att få komma bort och göra nånting helt annat än jobb och renovering. Kanske när svaret från försäkringsbolaget kommer =D


SOMMAR eller VINTER ??

2008-10-29 - 12:47:19


Enkelt, avslappnat, SOMMAR ...



Underbara SOMMAR !!



Är det de här Ni längtar till alla vinterfantaster ???



Visst finns det fina vinterdagar oxå men erkänn att längtar går mot sommaren iaf ??

Snö

2008-10-29 - 10:03:30
Tittade ut genom fönstret och såg att det snöade, oerhört deprimerande nu kommer vintern på riktigt !! Visst har vintern sina ljusa stunder oxå men i det stora hela handlar det om att skrapa rutor, skotta snö, isig kyla och mörker. Nej jag är ingen fantast till vintern alls. Det enda intresse jag har haft till vintern är när jag kunnat åka upp i backen med snowboarden och det är inte ofta man har tid med de längre.

Trots min negativa inställning till vintern hoppas jag iaf att det kommer snö som får ligga kvar, för det är väl nog illa utan att det ska behöva vara slask och ännu mörkare. Med snön blir det iaf lite ljusare och barnen uppskattar ju vintern på ett annat sätt.



Elias & Fredde från förra vintern !!

En liten slösa

2008-10-28 - 14:34:17

Skämmer bort mig själv lite idag med massage och solning på eftermiddagen =) Ibland behöver man bara få tänka på sig själv.

Sen ska jag ta mig i kragen och försöka färdigställa lite i garderoben nu när det kommit in mer förvaringsmöbler. Det tar sin tid med de där rummet, antar att det är för att Fredde inte är ett dugg intresserad av just den delen så jag får tjata lite för att få igång honom. Men nu börjar det ta form =)

Att vara ekonomiskt oberoende de är väl en dröm som dom flesta har antar jag men tänk vad mycket mer man skulle kunna göra bara man hade några extra tusenlappar i månaden. Jag är ju sån att när jag väl kommer på saker jag vill göra ska det gärna ske på en gång. Att spara ihop pengar och vänta på rätt tillfälle är alltså inte min grej. När den tiden har gått som de skulle ta att spara ihop dom pengarna skulle jag hunnit ändra mig minst hundra gånger om vad jag vill göra och säkerligen spenderat dom på annat !!

Japp, sån är jag,  En liten slösa !!

Det är nog tur att jag har Fredde som bromsar mig ibland, även om jag inte gärna vill erkänna det och kommer med all säkerhet att tjata om div saker i fortsättningen oxå.


Efterlängtad

2008-10-27 - 18:40:15
I helgen har vi grejat och donat lite med de mesta här hemma. De gäller att passa på medans Fredde är hemma och Elias ska självklart vara med och fixa han oxå =)



Elias ska vara med och göra precis som Pappa =)  



Idag har Elias inte pratat om nånting annat än sin Pappa så dom satt och pratade i telefonen ett tag medans jag lagade mat =)

Du är efterlängtad och saknad här hemma !!!!!!

Funhouse

2008-10-26 - 10:54:21




Lyssnar på Pink´s nya skiva - Funhouse




Pink - Sober

Klockan

2008-10-26 - 07:42:06
Glöm inte att ställa om klockan idag !!!





Klockorna här hemma stod på sju när våran lilla solstråle tyckte de var dax att stiga upp, alltså var inte klockan mer än 6, Suck !! Jaja, det var bara att masa sig upp och påbörja morgonsysslorna innan jag sjönk ner i soffan och blev sittandes här.

Idag fortsätter vi med målning och annat pyssel på hela nedervåningen. Hoppas att det mesta blir klart idag, iaf det som jag behöver hjälp med för i morgon åker vi ju Fredde så jag & Elias blir solo igen. Dagarna går förbi fort när vi är ensamma hemma. Vardagliga sysslor som måste göras blir helt plötsligt väldigt många och något som skulle kunna gå rätt snabbt blir mer tidskrävande. Men nu ska jag inte sitta här och säga att allt är jättekrångligt för det är de inte. Rent praktiskt går det riktigt bra, men usch va ja saknar min sambo !!

Elias vaknar fortfarande på nätterna, hysteriskt ledsen men lugnar ner sig direkt när jag kommer in och tar upp honom. Han verkar nästan som han blivit skrämd eller drömt nåt konstigt. Funderar på om det kan vara det här j'vla stormvädret som väcker honom, det låter ganska rejält i hus och fönster på nätterna. Han har fått sova mellan oss från de att han har vaknat på nätterna och då går det jättebra. Så när Fredde är borta har jag en annan kille som håller mig sällskap alltså =) Nej, men allvarligt så kan jag faktiskt inte ha honom så hur länge som helst, för när lilla virvelvinden far omkring så får man inte den bästa sömnen själv och nu behöver jag verkligen min skönhetssömn =D

För övrigt så har lilleman börjat sätta ihop ord till mindre meningar och tar efter precis ALLT vi säger nu !! Lilla älsklingen är inte så liten längre.

Dax för frukost !!

Lite småförälskad =)

2008-10-24 - 08:48:32

Kvällen i går spenderade vi på stadsteatern i Falun. På scen stod Magnus Betnér !! Lite småförälskad är ja nog, Ni som inte sett honom än, Gör de !!!

Stannade till vid kupolen på vägen upp oxå eftersom vi hade lite tid över, en snabbshopping vart de men vi fick tag i varsin vinterjacka, nya fodrade stövlar till mig & lite nytt smink. Jag fick tag i Everestjackan jag hade haft ögonen på ett tag =) & efter många om och men bestämde sig Fredde för den jackan han hade tittat på från första början, som jag sa redan då att han skulle ha, tänk att det ska krånglas lite innan han inser att jag har rätt =) Hehe !!



Min nya jacka, är nog den varmaste och skönaste jacka jag någonsin haft !!

Idag ska jag bara slöa och sova, Elias har vaknat hysteriskt ledsen ett par nätter i rad nu och vägrat somna om i sin egen säng så efter många om och men har han fått sova hos mig. Då har inte min sömn varit den bästa eftersom man då och då får en fot i huvudet eller magen. Lilltrollet far nämligen omkring som en virvel i sängen.  


Trygghetstavlan !!

2008-10-22 - 20:01:12
Alla barnen på dagis har ju nåt som kallas för "trygghetstavla" och nu har även Elias fått sin klar. Det ska vara nånting enkelt på ett A4 med bilder på familjen. Fanns inte så mycket plats så en av våra tre katter fick vara med, bara så att missen fanns med iaf.



Kom på för några dagar sen att de kanske var dags att göra den här tavlan nu som vi fått i uppgift att göra för längesen. Jag har haft så mycket att det har helt enkelt inte blivit av, men i går tog jag mig i kragen och satte igång med mitt klippande & klistrande.

Ladda inför vintern

2008-10-22 - 12:32:17
Kanske inte dom allra vackraste men jävlar va sköna dom är. Har aldrig varit speciellt intresserad tidigare men jag lånade ett par en gång när jag skulle springa ut och hämta nånting i bilen och Jisses vilka sköna skor. Kanske ska införskaffa mig ett par nästa vecka när vi förhoppningsvis drar i väg på shopping =D



En ny Jacka ligger oxå HÖGT upp på listan...
Gillar inte kyla alls så en riktigt varmt och gosig vinterjacka är ett måste !!




Den här Puma dressen ska nog Elias få =) Hur tuff som helst kommer han bli !!




Elias nya vinterskor kom hem igår på posten oxå =) Jag har redan köpt ett par vinterstövlar men dom här hittade jag på tradera och var bara tvungen att ha dom oxå =) Helt oanvända !!



Komma igång igen ...

2008-10-21 - 07:19:46
En riktig inomhusdag !! Idag tror jag bestämt att det blir en riktig mysdag inomhus med min älskling, Elias. Hämta ved ska jag göra medans dagsljus finns =) Gör inte om samma misstag igen.

Skulle ha kommit igång med träningen oxå, har haft en slövecka och nu börjar ja känna mig rastlös, tror jag ska ringa och beställa tid med tränare idag. Blir ju lite krångligare att komma i väg när Fredde är i Säfsen, då ska man fixa så nån hämtar Elias på dagis och det ska stämma in på alla möjliga vis. Känns inte som jag kan begära det av mina nära och kära allt för mycket. Försöker boka in tider när Fredde är på hemmaplan !!

Tack Frida, Tuva och Lovisa för en toppendag i badhuset i går !!!

Kolsvart

2008-10-20 - 21:28:57

Sitter inlindad i filten, ihopkurad i soffan och lyssnar på vinden utanför. Shit va det blåser ute, det smäller till lite då och då här utanför ja antar att de blåst omkull en del grejer.

Det är kallt här hemma och lite eld i kaminen skulle inte vara helt fel men det blåser storm och är bäcksvart, jag törs f*n inte gå ut !!! Vrider på elementen mera och väntar på att värmen ska stiga. 


Förflyttar mig till sängen och kikar på Sex and the city filmen i stället =) Kommer ni ihåg tjejer, det var mycket skratt och många tårar den kvällen !! 

 


Vilka tjejer =)

2008-10-19 - 09:41:06

Tack tjejer för en underbar kväll ... !! Många roliga samtal, gamla godingar och underbara vänner var väl lite av vad våran kväll bestod av =D Spontana grejer är alltid roligast.



Frida & Carro



Jag & Frida



De måste vi bara göra om igen snart !!


Shopping

2008-10-17 - 15:45:56
Bara lönen kommer tar jag med mig familjen och åker till Borlänge för lite SHOPPING =D De var längesen nån av oss köpte nåt till oss själva men nu blir det av.

Jag kommer springa runt i ett lyckorus bland skor & kläder! kanske till och med ger mig in på jeans shopping, vilket jag annars drar mig för att göra för de slutar alltid med att jag blir på dåligt humör när ingenting sitter som de ska.

Lite nytt att fylla upp garderoben med är aldrig fel =D

Träning !!

2008-10-17 - 15:26:28

Nu har jag suttit och tänkt alldeles för mycket så nu vet jag inte vad jag ska göra. Det är dax att betala in avgift för en längre tid för den typ av träningspass jag ska gå på. Har ju tränat bodycombat ett tag nu som är fasta träningspass tre dagar i veckan.

Nu satt jag och kikade lite på gymet i sporthallen och träningen där blir billigare och dessutom ingår bad oxå.

Har absolut ingen aning om hur jag ska göra nu, måste bestämma mig för vad jag vill göra. Vill kunna träna minst tre dagar i veckan iaf....


Combat träning ????



Eller gym ?????


Lite Avis..

2008-10-17 - 11:04:53

Fredde & Elias är i badhuset och badar medans jag får sitta framför datorn.
 Jag vill ju oxå vara med !!!

Jaja, vi ska ju i väg med tjejerna på Måndag iaf !!

Då var det helg igen..

2008-10-17 - 10:51:25

Äntligen Fredag... Helgen kommer jag spendera hemma med min familj. Förhoppningsvis ska vi hinna pyssla och göra klart allt som påbörjat =D Jag har en dålig vana att påbörja massor med saker sen tröttnar jag ganska fort och väntar på ny inspiration för att slutföra dom.

Nu har jag ingenstans att lägga mina kläder för det är så mycket förvaringmöbler som ska målas klart och ställas in i garderoben så nu måste jag ta tag i de här, trappen ska målas klart så jag får upp alla mina tavlor & sen hoppas jag på att vi kanske under vintern kan påbörja skapandet av ett nytt rum där vårat gamla garage har varit förut.

Jag håller tummarna att jag lyckas övertala min sambo =D

Till kvällen blir det träning men först i väg på en akuttid till Optikern eftersom min gamla skada i ögat inte hade lyckats läka ihop ordentligt och nu börjat irritera igen.

Hoppas på det bästa !!


Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin