Städdag !!

2008-07-31 - 12:03:21

Idag är det städdag hemma på Lågnäsvägen!! Kanske inte det smartaste i denna värme men det måste ju göras. Började redan kl 8 i morse och höll igång till 11, då var det dax att ge raina mat och gå med henne för att sedan ta sig in till jobbet.

Utemöblerna kom idag på förmiddagen så dom hoppas jag verkligen att min karl monterar ihop idag, det var hans uppgift medans jag var på jobbet, så jag håller tummarna!!

Slutar jobba kl 16 då är det bara att bege sig hemåt och fortsätta med städningen. Mitt kaosrum är nu lite mer ordningsamt men inte riktigt klart och som jag sa tidigare har jag snabbt skaffat mig ett nytt kaosrum =D Det innehåller mest skräp så förhoppningsvis ska det snart vara borta igen.

I morgon blir det grillning hemma hos Mamsen !! MUMS!!!


Hur vimsig får man va ???

2008-07-30 - 12:26:30

Först ringde dom från DHL och berättade att våra trädgårdsmöbler hade kommit och skulle levereras hem i morgon =D Gissa om jag blev lycklig !! Äntligen har vi möbler att fylla ut våran altan med, nu saknas bara nya dynor.

Kort därefter ringde dom från försäkringsbolaget och ja tänkte vilken lyckodag allt löser sig på en gång nu får jag hämta ut ny telefon m.m. oxå, men det lyckan försvann snabbt. Polisanmälan hade dom fått in men jag hade väl glömt att skicka med kvitton !!! Seriöst, hur vimsig får man va ??? Tänkte mig inte riktigt för där så nu får jag väl vänta ytterligare en vecka innan jag får tillbaka mina saker. Virrig, jag ??!! Tror du !!


Jag vill ...

2008-07-29 - 14:47:16


 

...... åka bort, lämna Ludvika, Lämna landet .....

*Jag vill tillbaka till USA,
*vila upp mig på en paradisö & leka med Elias i vattenbrynet
*se solnedgången i Afrika
*Shoppa i en Storstad

Listan kan bli LÅNG..
Jag vill se världen !!!!

Förslag på bra semesterplatser ???

Ännu mera åska..

2008-07-28 - 19:30:36

Det blixtrade & dundrade konstant... Vibrerade i huset och fönstren skallrade....

Efter gårdagens åska skulle man ju kunna tro att det värsta var över men INTE... Nu går nyheterna ut med en åskvarning och poängterar att det är ytterst sällan som sånna här varningar utfärdas. Känns ju jävligt tryggt, jag är inte direkt en av dom som tycker att åska är mysigt. Å missy saknas sen i går morse, så jag hoppas verkligen att hon kommer hem innan ovädret börjar.
 



Nu väntar jag bara på första smällen ........

Mycket fint finns de

2008-07-28 - 15:01:51
Solen skiner och här sitter jag. Inomhus framför datorn, känns ju mindre kul. Satt och kikade lite på olika tatueringsmotiv å jag blir SÅ sugen.
 
- Va säger du Mamma, ska jag göra en över hela ryggen kanske =) Hehe.... Nedå, du kan nog vara rätt så lugn iaf =D

Idag är mina killar borta under hela eftermiddagen så jag ska passa på att riva ur allt som jag pressat in i rummet som så småningom ska bli min nya garderob. Just nu kommer man inte in en meter innanför dörrtröskeln eftersom jag har varit mindre organiserad och bara kastat in allt. Skaffar mig säkerligen ett nytt kaosrum när det blir ordning på detta, av nån konstig andledning behöver jag ha lite oreda nånstans =D

I morgon ska Missy äntligen bli av med sina tovor i pälsen. Vi har försökt raka bort dom själva, men med världens sämsta maskin och en otålig katt så gav vi upp efter många misslyckade försök. Knepigt att hon fått så mycket tovor nu eftersom hon aldrig har haft problem med det förut, men nångång ska väl vara den första så nu gäller det att borsta varje dag så dom inte kommer tillbaka igen.  - Å j*vlar va dom kunde ta betalt då !! Nånstans mellan 500 - 700 skulle jag minst räkna med, för att raka av halva pälsen på en liten katt. Som att man inte hade nog med utgifter.

...

2008-07-27 - 19:12:08

Mathilda 1 år

2008-07-27 - 09:10:03


Liten har blivit stor.....
Stort Grattis till Mathilda som fyller 1 år idag !!
Hoppas du får en toppendag.


Kaosrummet

2008-07-25 - 07:35:57
Idag bär det av till Falun för inköp av material till verandan & min garderob. För några månader sen var jag så ivrig att få börja göra iordning mitt alldeles egna garderobsrum, men det prioriterades inte så högt utan hamnade längst ner på listan. Men NU ska jag äntligen få köpa hem lite grejer så jag kan börja få ordning på allt i mitt "kaosrum" som Fredde så fint kallar de. Men vadå, hur lätt är det att hålla iordning om jag inte har nånstans att hänga upp eller lägga undan alla saker då??!!

Framåt kvällen när det har svalnat av en aning måste jag försöka ta tag i mitt kaoshus =) ställa in vardagsrumsbordet som äntligen blivit målat, Tack älskling för att du ställer upp på alla mina projekt. Hänga upp nya gardiner i vardagsrummet & kanske om jag känner att lusten kommer över mig, så ska jag väl ta tag i den eviga tvätthögen som har fått vänta den senaste tiden.

Men Vem vill tvätta & Städa när sommaren äntligen har kommit ????

På lördag blir de grillat =)

2008-07-24 - 21:06:32
På lördag är vi hembjudna till Frida & Tomas på MASSA smaskig mat. Mmm, grillat i sommarsolen, kan de bli bättre?!!?

Sommarvärmen gjorde mig mindre hungrig idag, vilket förvånade min kära vän Frida ordentligt =)

Frida - Jag är hungrig, måste äta först innan vi gör nå mer

JagJag känner mig inte alls hungrig

Frida - VAAA???? Är inte DU hungrig, vad är det då för fel ???? 

Haha.... På lördag ska du få se på en tjej som kan äta... =D

Sol, Bad & en Båttur

2008-07-24 - 19:53:13


Vilken känsla det var att lämna land. Om jag kunde skulle jag nog spendera alla mina dagar i båten. Pappa, jag & Elias lämnade allt vardagligt ansvar på bryggan & åkte ut på sjön. Elias såg mest förvånad ut till en början men väldigt nyfiken på motorn som brummade bakom oss. Efter en stund hade han slappnat av lite och började undersöka båten =)
Vinden var jobbig när den blåste i ansiktet på Elias så under hemresan borrade han in ansiktet mot mig och myste lite..Va jag älskar den killen !!! Tack Pappa för en välbehövlig, underbar båttur idag.



Morfar & Elias



Dags att undersöka vad det är för nåt vi åker i =)



Drömmer mig bort ........

På lördag åker vi ut igen under dagen, fast då tar vi med oss Fredde & Marie oxå!

Mycket bad har de blivit idag. De är ju så fruktansvärt varmt så man orkar inte med så mycket annat. På middagen idag åkte vi ut till Hagge och badade med Frida & Tuva. Jag vågade mig i trots gäddorna som låg på lur under bryggan, eller va var det du sa Frida =)



Elias & Tuva mumsade på galss & bullar. Man blir hungrig av å bada =D
Vilken tur att Carro tänkte på glass i värmen ....


Bloggtorka

2008-07-23 - 08:00:17
Det står totalt still nu ...
Har så mycket jag skulle vilja skriva och få ur mina tankar men det tar stopp..
Det har blivit för mycket...

Evigt tacksam till mina underbara tjejer som alltid ställer upp och finns där.

En Speciell Dag

2008-07-20 - 06:56:59
STORT GRATTIS till världens Bästa Tuva som fyller 2 år idag !!!



Hoppas du får en TOPPEN DAG med massa tårta & paket.

GRATTIS gumman, på DIN dag !!

Till Alla mina vänner...

2008-07-19 - 10:28:24
Om ni försöker få tag på mig på mobilen, de kan ni ju GLÖMMA !!! Nej, ska Ni få tag på mig så finns jag på hemtelefonen eller på Fredde´s mobil för efter gårdagens äventyr är telefonen spårlöst borta. Så nu börjar en lång process med att försöka få tillbaka mitt gammla nr(om de nu går) och införskaffa mig en ny telefon. Blir en hel del samtal med polis, försäkringsbolag & Telia.

Gissa om jag är på pissigt humör idag ...

Mitt hjärta stannade ...

2008-07-17 - 18:54:52
Vilken hemsk känsla!! På bara någon sekund ändrades våran dag från toppen till fruktansvärd.. Jag vill bara säga att jag är så glad att lilla prinsessan är hemma där hon ska vara och mår bra. En lyckligt lottad tjej med världens bästa mamma!!!

Håller tummarna

2008-07-17 - 08:09:48
Idag hoppas jag VERKLIGEN att det fixar sig med linser och glasögon nu är jag trött på att krångla. Ska kolla upp ögonen idag och håller tummarna för att jag INTE ska få beskedet att jag har rivit sönder nåt i ögonen.  Då blir de bara att lämna linserna hemma och slänga på sig glasögonen i några veckor framöver. Hoppas på att nån har tid att hjälpa mig annars vete fan va jag ska göra.

Funderar på att ta med min Frida, Tuva & Elias till Borlänge idag en vända. Mest för att komma bort & kanske hälsa på Cissi på jobbet om jag hinner fram i tid innan hon börjar jobba igen, och medans jag ändå är på plats kanske passa på att köpa lite nya kläder till Elias =)

I morgon spenderar jag eftermiddagen och kvällen med min underbara vän, Sonia som fyllde 25 i går, GRATTIS gumman !!! Smörgåstårta, en cider eller två =) & mycket tok är nog vad våran kväll kommer innehålla.

Besök hos BVC

2008-07-16 - 07:21:08
Ett besök för att väga & mäta..... 

Ålder : 15,5 Mån
Vikt : 11,8 Kg

Längd : 81,5 cm

Huvudomf : 48,4 cm


Enögd...

2008-07-15 - 18:52:46

Dom senaste två dagarna har jag varit enögd. Min ena lins började skava för några dagar sen, så jag kastade den medans jag var på jobbet med tanken att jag kunde ju använda glasögonen när ja kom hem, och sen köpa nya linser under veckan. Väl hemma upptäcker jag att glasögonen håller på att gå av men jag kan fortfarande använda dom bara jag är försiktig.... De var precis va jag INTE va... Hann ha dom på mig i 15 min när jag kommer på den smarta idéen att göra rent dom och självklart tar jag i för hårt och bryter av dom i samma ögonblick.....

Så där står jag, min idiot med trasiga glasögon och EN enda hel lins. Min vanliga optiker har semesterstängt så jag beställer snabbt linser via internet som skulle komma på nån dag bara. Å dom kom idag =) LYCKA !!!!

Glasögonen lämnade jag in hos optikern i stan, men eftersom mina glasögon är i titan måste dom skickas i väg på lagning och kostar därför närmare 600 :- istället för 150 :- som de hade kostat annars å då hade jag fått dom på en gång.
Jaja, det är väl bara att betala och se glad ut. Jag är bara glad att jag slipper gå enögd en dag till för jag ser inte mycket alls utan linser eller glasögon så min värld har sett en aning skev ut i några dar.


Hemma igen...

2008-07-13 - 19:58:53
... efter våran MiNi semester. Skönt att komma tillbaka i dom vanliga rutinerna för dom har då inte fungerat under helgen. Elias har somnat några timmar senare och att få i honom mat har väl gått lite sådär. Mycket frukt och korv har de blivit, men bara vi kom hem igen så äter han som vanligt och slocknade på en gång i sängen 18.30.

Några bilder från våran Mini resa ...

     

Elias var lite vaksam mot djuren och vågade inte riktigt gå fram själv och klappa geten, & de gjorde inte saken bättre att när han ÄNTLIGEN smugit sig tillräckligt nära kommer en GRIS springande precis mellan geten och Elias. De var bara att gå vidare efter de.

     

På gården utanför våran stuga fanns en STOR studsmatta som snabbt blev populär hos barnen. 4 vuxna som försökta täcka kanterna och två vilda barn som sprang runt, runt =) Elvira´s hår vart en aning statiskt.



Nyper Pappa i näsan =)

      Puuuuuss

Elias delade ut pussar =)



Världen´s Underbaraste kille !!!

I morgon efter jobbet kommer Frida & Tuva hit och hälsar på oss =) De va lääängesen vi sågs med barnen nu.

Tack & GoNatt alla läsare , nu ska jag sträcka ut mig på soffan !!

Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin