Ögonbryn!

2010-05-26 - 20:35:32

Plockar i princip ALDRIG mina ögonbryn längre! När jag väl gör de så plockar ja bara stråna som drar iväg helt fel och det är defenitivt inte många.

Jag som många andra hakade väl på trenden för många år sen då brynen skulle vara som smala små strek och plockade som en galning för att hålla dom så. Nu vill dom inte komma tillbaka....

Jag har verkligen inte rört mina bryn på många år för att dom ska växa, så jag kan forma om dom ordentligt men ingenting händer. Färgar med jämna mellanrum för att se lite levande ut iaf, då brynen annars är likbleka men de är inte de lättaste med ynka små strån att jobba med.  



Finns det ingenting som kan få tillbaka tjockleken på brynen igen??  

Kommentarer
Postat av: emeilia 'em' westerberg

usch, vet vad du menar. Mina sticker ut åt alla möjliga håll och kanter och växer ungefär en halvmeter utanför själva ögonbryns området haha.. det är ju så sjukt trist att plocka dem också! varför kan man inte bara ha jämna ögonbryn?

2010-05-26 @ 20:38:26
URL: http://emeiliawesterberg.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag lyckades ju utrota mina bryn och trodde att de aldrig skulle komma åter. Men jag gav mig fan på att låta de växa bara utan att vara där och dra strån som växte konstigt. Jag såg rätt ful ut i några år, smala streck med massa småstrån runtom, men sen växte det ut.. Nu är de nästan väl stora men jag vill inte börja plocka igen, nu är jag såå rädd om dem. =)

2010-05-26 @ 21:21:33
URL: http://ladylinas.blogg.se/
Postat av: Therese

Vill åxå att mina ska bli tjocka så jag kan få nån annan form,men näääääe..inget händer... hör av dej om du kommer på nå bra sätt att få dom att breda ut sig på! ;)

2010-05-26 @ 22:17:10
URL: http://haksberg.blogg.se/
Postat av: Caroline/StyleFile

Jag minns när jag var 13-14 år och att jag plockade lite här och där och drog en kam över brynen och bara klippte. wtf!? tur att jag inte har några närbilder från den tiden...

2010-05-26 @ 23:09:35
URL: http://stylefile.blogg.se/
Postat av: sabina

finns något som heter neulash och make up store har en billigare variant =) även face !

2010-05-27 @ 16:35:07
URL: http://missmalmberg.blogspot.com
Postat av: Tessa

Ååååh, mina e totalt förstörda me.. Hakade oxå på trenden för mååånga många år sen.. sitter i än, men inte fullt lika hemskt som då..

2010-05-27 @ 22:17:23
URL: http://tessa84.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ett tips istället för att plocka: tråda! Sök på det på youtube så får du se hur man gör. Skonsammare än att vaxa och gör ögon make-uper mycket snyggare

Om du vill att de ska växa snabbare, smörj dem med lite vaselin varje kväll

2010-05-27 @ 23:20:28
URL: http://lisacatlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin