Ed Hardy

2009-06-12 - 12:32:37


Grått och trist så jag passar på att kika omkring lite i butikerna på nätet ! Självklart fastnade jag bland Ed hardy grejerna men prislappen på dom här grejerna skulle nog få Fredde mindre glad.



En och annan partyklänning måste man ju ha oxå, även om sommaren aldrig tycks komma med sol och värme så lockar det iaf med sommarkläderna.




Kikar mest runt just nu men till kvällen ska jag nog beställa nån av klänningarna iaf, Förslag på vilken kanske ???? Eller kanske nån som vet ett bra sida där man hittar snygga klänningar ?!?!??

Dom andra grejerna får ja nog drömma om ett tag till ....




Kommentarer
Postat av: Frida

Ja visst är Ed hardy kläder tyvärr en för dyr dröm.. suck..

Du vet att klänningen längst ner till vänster har jag köpt för 2 månader sen :) Skitsnygg så om du inte bryr dig om att vi har lika så rekomnederar jag verkligen den!! Men däremot ska vi nog inte ha på oss dom samtidigt då.. haha Det är ju våra karlar som brukar klä sig som Bill & Bull ;) hahaha

2009-06-12 @ 12:55:14
URL: http://missloka.blogg.se/
Postat av: Carolina

Måste nog ha lika smak, jag har oxå en sådan klänning som du har Frida =) och den andra beställde jag igår från Nelly =). Men man vet ju aldrig om den passar...

Du har bra smak iaf =)

2009-06-12 @ 15:13:46
URL: http://linaw83.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jo men visst serru!! Jag har oxå en blogg, har bloggat sen oktober förra året tror jag...smått beroendeframkallande ju!! :-)

Allt bra med dig??



Åsa

2009-06-13 @ 08:00:23
URL: http://www.wallmans.bloggspace.se
Postat av: linnea

va roligt.. jag tycker klänningen längst ner till vänster e riktigt snygg :) den vita har oxå det där lilla extra :) puss & kram ps. jag har inte köpt nån av dom :P

2009-06-13 @ 08:00:30
URL: http://linneamanner.blogg.se/
Postat av: Mäjlin

Klänningen längst ner till höger tycker jag är SKIT snygg..=D men smaken är ju olika, hoppas du hittar dig en klänning du vill ha =)

2009-06-15 @ 08:32:18
URL: http://malinnordh.blogg.se/
Postat av: Fia

Längst ner till höger i just den färgen är sååå jävla snygg! =) Den röstar jag på!!

2009-06-15 @ 18:16:07
URL: http://lantliv-drommar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin