Stora & små barn

2009-12-28 - 20:33:02





Dax att testa nya skidorna som Elias fick i julklapp! Jag hade inte direkt några höga förväntningar, ska jag vara helt ärlig trodde jag att humöret på den här lilla killen skulle visa sig ganska snabbt men oj så fel ja hade.

 

Han var superduktig och tog sig fram hur bra som helst, det var ju ändå första gången han stod på ett par skidor så visst gled han ur spåret nångång och ramlade ner i snön men han var lika glad endå, och fortsatte så fort han kom på benen igen.



Så det blir nog en hel del tid på dom där skidorna för trollungen här hemma =)

Idag lämnade vi kaoset här hemma och tog en heldag hos några vänner! Barnen fick leka av sig och Papporna med tror ja ;)

 

 

Haha, Ja Fredde må ha barnasinnet kvar men är en aning för stor för leksakerna i lekparken iaf =)

 

Lite tacopaj för att avsluta den här dagen är inte helt fel. Älsklingen som står för maten ikväll medans jag tänker lägga mig på soffan ;) 


Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilken duktig skidåkare. Nu får nog mamma och pappa köpa skidor så han får sällskap i spåren.

2009-12-28 @ 20:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin