Pyssel

2008-04-25 - 09:14:35

Till helgen kanske jag ÄNTLIGEN kan få tid att sätta mig ner och scrappa igen.. Har inte haft nån lust alls på hur länge som helst. Började när Elias var liten med en pärm om Månaderna & framstegen fram till hans 1 års dag & nånstans på vägen tappade jag lusten helt. Men jag ska försöka ta mig i kragen och få färdigt det jag påbörjat nu iaf, sen om jag kommer fortsätta det återstår att se...

image561

Kommentarer
Postat av: Mamma milla

Det där har jag vart sugen på länge, men som sagt vi har ju bara 24 timmar på ett dygn och när inte barnen tar upp min tid, så har jag 2st andra i stallet som gör det. Så det får väl väntas tills tiden finns. Va skoj att du håller på i allfall, då vet jag vart ja ska vända mig när jag blir sugen att börja med det =)

2008-04-25 @ 11:55:49
URL: http://lillamillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin