Less ja blir...

2010-05-27 - 13:37:58

Ibland blir ja bara så less på allt!

Finns tusen saker att göra och de enda jag verkar få göra är att ligga i soffan. Klart jag vet att det inte är nån brådska med allt men jag vill ju kunna göra NÅNTING!

Är så fruktansvärt less på alla begränsningar och eftersom det mesta sker utomhus och är ganska tungt arbete så slutar de med att jag får sitta och titta på i ett hörn. Det är inte alls så skönt som de låter för en rastlös själ =( Jag vill ju oxå kunna hjälpa till och bidra med nånting, min stackars älskling får göra allt.

Magen är ivägen när ja böjer mig och sammandragningarna ett faktum om jag skulle ta i för mycket. Som sagt tidigare så finns det inget på våran gård som innebär lugnt arbete då vi fortfarande håller på att lägga grunden.

Miljonvinst och ett helt gäng arbetare skulle inte sitta helt fel...

Kommentarer
Postat av: Hanna

okok, va är de för lim du använder då? läste nånstans att de skulle gå bra med vanligt våtrumslim, men de kanske inte är så då :-/ får väl sova borta då :-P

vet hur de känns att vara begränsad av magen, de är inte kul, men du får försöka slappna av endå..sen ångrar man sig nästan att man inte passade på att vila när man hade "nåt att skylla på" hehe...

2010-05-28 @ 08:27:45
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv; skickar en länk på hur man trådar ögonbrynen . Det blir mycket snyggare än att plocka!



http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM

2010-05-28 @ 11:16:49
URL: http://lisacatlin.blogg.se/
Postat av: Hanna

okok ja vi har ju öppet mellan trappstegen men tror att jag ska vika mattan runt framkanten, tack för tyipset då vet jag iaf :-)

2010-05-28 @ 14:29:47
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det skulle inte sitta fel för mig heller. =)

2010-05-28 @ 19:35:32
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin