Nya sovrummet

2010-06-10 - 09:31:29

Besöket hos BM igår finns de väl inte så mycket att säga om, lyssnade på hjärtljud, tog dom vanliga proverna och mätte magen.

Hjärtljud: 137 
SF-mått: 27

I natt har vi sovit våran första natt i nya sovrummet =) Eller ja, än så länge är de två madrasser på golvet och en tv på väggen, va jag har saknat tv i sovrummet!

Vårat gamla sovrum ska göras iordning åt pyret. Det är nytapetserat där sen tidigare så de slipper vi krångla med, nu ska jag bara få nån inspiration till VAD jag ska inreda med. Det är ju ett tag kvar så ja hinner väl fundera ett tag ;)



Annars njuter vi av värmen och småpysslar lite med annat här hemma, bilderna är från våran playdate i Hagge tidigare i veckan...





Marina som är i V 34 (rätta mig om jag har fel) & så jag till höger i V 29


Kommentarer
Postat av: Emelie

fina bebismagar :)

2010-06-10 @ 10:27:11
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
Postat av: Lina

Oj är du redan så långt?! Ja tiden går fort när andra är gravida. ;)

2010-06-10 @ 15:40:30
URL: http://ladylinas.blogg.se/
Postat av: Marina

Du har rätt :) Kommer du ihåg vad Elias hjärtljud låg på? Det blir nog en pöjk till :)

2010-06-10 @ 17:04:14
URL: http://marinaz.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja du de undrar verkligen jag med.. vi ska ju få göra en utredning för att utesluta allergier eller tarmsjukdomar, men jag tror ju att de bara är psykiskt, o har blivit en ond cirkel som bara blir värre o värre..de är väldigt jobbigt! Så fina magar så. Hur va SF måttet jämfört med Elias? Jag hade en cm större SF mått med Kerstin till v. 35, sen stod mitt SF mått stilla sista 4 veckorna så det slutade på samma SF mått iaf.

2010-06-10 @ 20:06:10
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja jag vet. Kerstin är också lite knölig med bajsningen n u när vi börjat övergå på fast föda..men de är inget jämfört med Mayas problem...för de är helt hopplöst just nu! ok ja jag tyckte jag fick mage jättesnabbt andra gången men de stannade av runt v.20 o sen blev jag o se "mindre" ut andra gången tyckte alla andra iaf. Jag va helt säker på att Kerstin va en pojke för andra graviditeten va heeelt olik den första, plus att hjärtljuden va mycket lägre med Kerstin.. men de va endå en tjej i alla fall. Med tanke på hur många flickor som kommit så känns de ju som om att NÅN borde få pojke, men jag tror endå att du får en tös denna gången!

2010-06-10 @ 20:25:31
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Ida

Så fina magar :) Skönt att allt gick bra hos bm. Hur e det annars? Trött? Jag känner mig så himla trött just nu :(

Trevlig helg.

2010-06-10 @ 21:25:01
URL: http://www.ida-thisisme.blogspot.com
Postat av: Lina

Jag gissar nog som Hanna på en flicka. Fast sen tror ju inte jag att könet kan få magar att se ut på olika sätt eller ha olika hjärtljud. Det är nog snarare individuella skillnader.

Fast det är ju kul att gissa. =) Har ni några namn spikade?

2010-06-11 @ 21:28:06
URL: http://ladylinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin