Valentine

2010-02-09 - 16:13:14

På söndag är de dax igen! Alla hjärtans dag och dagen då tex rosor och andra hjärtegrejer kostar de tredubbla.

Skulle bli mycket gladare om min älskling överraskade mig med nåt på en helt vanlig dag, istället för att köpa med sig rosor, nallar eller annat bara för att det står i almanackan!

Eller så är de så att jag är alldeles för oromantisk själv =)

Jag kan mycket väl göra nåt gott att äta och mysa med min älskling på denna dag, eller köpa nåt fint till mitt lilla hjärta Elias som han gärna vill ha! Men att begära att han ska springa iväg och köpa rosor bara för att jag förväntar mig de tycker ja känns lite väl framtvingat. Men att göra nåt mysigt och vara med dom man tycker om tycker jag absolut att man ska göra, (fast de gör man väl även om det inte står i almanackan va?? =)

 

Min lilla skatt här hemma är iaf feberfri och i morgon är de dax för dagis igen! De där var den underligaste sjukdag ja varit med om. Dom ringde från dagis och han hade 38,5 graders feber men när ja hämtar honom är han hur glad som helst och när vi kollar febern hemma lite senare så är han feberfri.

Det är ju bestämt på dagis att barnen ska vara feberfria EN hel dag innan dom ska tillbaka igen och eftersom han hade feber på dagis så vara det bara att vara hemma idag oxå för att kolla om febern håller sig borta.

Funderade på om det kunde vara en febertopp för att vattkopporna är på G men det hoppas jag verkligen inte just nu för jag vill verkligen komma iväg i helgen på våran minisemester ju!








Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

sicket charmtroll han är Elias =)

2010-02-09 @ 17:43:40
URL: http://lillamillas.blogg.se/
Postat av: emelie

Hoppas på att de bara var nått tillfälligt så nu får komma iväg ihelgen =)

Ja alla hjärtans dag är lite överskattat, mycket mycket mysigare om sambon kommer hem oväntat med blommor eller dylikt =)



Kram på er

2010-02-09 @ 19:09:38
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin