Hämtat hem en sjukling

2010-02-08 - 16:38:00

Fick telefonsamtal från dagis på eftermiddagen om att Elias hade 38,5 graders feber. Han hade satt sig på soffan, tårarna kom och så sa han att de gjorde ont i hans huvud. Möttes dock av en glad Elias när ja kom fram till dagis och väl hemma bäddade vi ner oss i soffan.

Nu är det väl bara att avvakta och se om detta är en vanlig förkylning, vilket jag tvivlar på eftersom han inte har snorat eller nåt sånt alls. Annars är det väl kanske vattkoppor som är på G och det var väl kanske inte så oväntat eftersom de gått på dagis i flera veckor nu.

Våran minisemester till helgen blir väl antagligen framskjuten nu, vi får se hur det här utvecklas dom närmaste dagarna, men är de kopporna som ska dyka upp då är de väl bara att hålla sig inne.

Om det bara kunde vara nåt tillfälligt!

Kommentarer
Postat av: emelie

Ja på ett sätt så kan de vara skönt me nått tillfälligt med tanke på erna lilla semester till helgen!

Men samtidigt skönt att ha kopporna avklarade sen =)



Kramar

2010-02-08 @ 18:11:29
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin