Nya orosmoment...

2009-11-30 - 17:43:28
Engla är hemma igen... =)

Men när ETT orosmoment har släppt så kommer nästa!  I går kväll ploppade de nämligen upp en massa röda prickar på Elias mage. Han kliar inte och verkar inte speciellt besvärad av dom ÄN, men dom blir mer röda och det har väl kommit upp nån till under dagen idag.

Pappa hade pratat med läkarna på akuten och visat bild på prickarna, dom tyckte defenitivt att vi skulle låta en läkare titta på dom.

Vi får komma ner till Vc i Sunnansjö där TRE stycken tittar på honom och kan utesluta en hel del men på frågan om VAD det faktiskt är så får vi inget svar.

Dom vet alltså inte, vi skulle avvakta i några dagar (De har jag hört förr) å sen höra av oss igen om det inte blir bättre. Suck, alltid detta ovetande...


Kommentarer
Postat av: mäjlin

Gud så drygt, att man aldrig kan få ett vettigt svar. Håller tummarna för att prickarna försvinner snart :)

2009-11-30 @ 20:31:49
URL: http://malinnordh.blogg.se/
Postat av: Helene

När Alexander var yngre så fick han en massa röda prickar på ryggen. På BVC tittade flera stycken på dem, men ingen kunde säga vad det var. För ett par år sedan så fick han prickar på låren och på BVC var de fortfarande lika frågande. Vi funderade själva på om det var någon matallergi (finns bland barnens kusiner) och provade att utesluta tomat, apelsin, choklad mm utan resultat. Så småningom blev prickarna värre och jag vet inte hur många som har tittat på Alexanders ben utan att kunna säga oss vad det var. Men så nu i somras kom vi till rätt person - en allergiläkare som berättade att det var atopiskt exem och så fick vi behandling för det. Nu är det kanske inte det Elias har eftersom han fått utslag på magen, men vad jag vill säga är att ge er inte, utan fråga vidare om ni inte får svar.



Alexander fick förresten också massvis med röda prickar på ryggen ett par dagar efter svininfluensasprutan. De kliade inte och vi smorde in med hudkräm två gånger om dagen och efter några dagar var det borta.



Hoppas ni snart får reda på vad det är. Det är så mycket bättre än att sväva i ovisshet.

2009-11-30 @ 21:10:53
URL: http://ivantanpalillskrutten.blogg.se/
Postat av: Emelie

Thilde fick också prickar, och vi ringde så dom fick kika på dom!

Visade sig att de var molusker..

Och de kan komma och gå, Så du får väl kolla om de är de..

Sen kan dom även vara kvar ett bra tag sen försvinna och komma tillbaka

2009-12-01 @ 16:00:09
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin