Valet 2010

2010-09-18 - 16:24:14

Jag har verkligen varit alldeles för lat! Har inte engagerat mig nånting i frågorna kring valet, det handlar ju faktiskt om framtiden och hur samhället ska se ut fyra år framöver men har de motiverat mig.. nej!

I morgon är det dax och nu har jag börjat få smått panik över vad man faktiskt ska rösta på. Ska jag vara helt ärlig finns inget parti som jag stöder fullt ut, men så är det väl kanske för dom flesta. Önskar bara att jag visste mer..

Har läst LITE dom sista dagarna, vad andra har skrivit om olika partier men är fortfarande osäker. EN sak vet jag iaf, jag vill inte ha de som vi haft dom senaste fyra åren så moderaterna är innte ett alternativ. Det finns ju information i massor om allt de här men ORKA läsa och gå igenom allt. Önskar att det fanns ett lättare sätt att ta reda på i det stora hela vad partierna står för!

Nån som har nåt bra argument för vilka som ska få styra Sverige dom kommande fyra åren???

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag har massor men dom har jag ju redan dragit för dig när vi sågs sist ;)

2010-09-18 @ 16:41:29
URL: http://missloka.blogg.se/
Postat av: Bunny

Som sagt INTE Alliansen!Min korta historia om hur Försäkringskassan bryter ned folk...http://katidis.wordpress.com/2010/02/03/status-med-forsakringskassan-3-feb-2010/Mvh

2010-09-18 @ 17:36:25
URL: http://katidis.wordpress.com/
Postat av: Bunny

Sv: Vansinne eller hur!

2010-09-18 @ 17:50:16
URL: http://katidis.wordpress.com/
Postat av: Lina

Du är förlåten som har varit gravid, då orkar man inte sätta sig in i det hela.

Tycker också det är svårt, som du säger är ju inte ett parti fulländat. Men man får nog tänka på vilka huvudsakliga frågor man tycker är viktigast och se vilket parti som matchar bäst med dessa.

2010-09-18 @ 18:30:50
URL: http://ladylinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin