Pojkarna!

2010-10-09 - 14:35:51

Jag bäddade ner sjuklingen i vagnen och tog med mig pojkarna ut! Elias blir ju mindre rolig att handskas med när han får vara inne för mycket.



Rensade lite på gården inför vintern, var riktigt skönt att vara ute faktiskt fast solen inte var framme. Elias kastade sig förstås i sandlådan och var sandig från topp till tå innan vi gav upp och gick in!



Kevin somnade i vagnen! Hur skönt skulle de inte vara om en annan fick ligga nerbäddad sådär och mysa. Min säng ser inte ens hälften så inbjudande och mysig ut som vagnen, vaggan... Ja Kevins alla sovplatser!



Eller så kanske det är han som gör att man bara vill krypa ner och mysa =)

Kommentarer
Postat av: ida

är du lite gullig och kkan hjälpa mig?

kommentera senaste inlägge, beslutångest!



2010-10-10 @ 00:35:31
URL: http://idapermangs.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Härliga bilder !! Hoppas ni får en mysig söndag !

2010-10-10 @ 09:29:27
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

haha... jag ska ju ärligt erkänna att jag stoppade en hel del i min mammas vagn oxå och sa att det var sånt som viggo ville ha i julklapp - allt för att minska utgifterna en smula ;)

2010-10-10 @ 11:53:22
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

Verkligen !! Men jag misstänker att det kommer bli mer paket än nbånsin hemma hos oss. Det är första julen med en liten på båda sidor av släkten ! en köpgalen mormor, farmor, moster faster osv... Av oss får han bara några saker och pengar, men det lär bli paket så det räcker ändå !?

2010-10-10 @ 11:58:08
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

det känns som en bbra idé att sätta in lite sparpengar åt dem för ju äldre de blir destå mer kräver de och då kan det vara bra om de har lite egna pengar :)

2010-10-10 @ 14:05:58
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin