Stödstrumpor!

2010-07-20 - 11:54:36

Hur skönt som helst! Att använda stödstrumpor inte varit aktuellt under denna graviditet pga av värmen men nu mot slutet börjar jag känna att det verkligen skulle behövas. Då vädret idag är mindre sommrigt så drog ja på mig strumporna och jisses va skönt de va!!

Antar att jag kommer få små knubbiga fötter, fingrar och ja de mesta kanske kommer vara lite knubbigt på mig nu på slutet men nu är det snart över och även Elias börjar bli trött på att vänta =)

- Mamma, när kommer min bebis???

- Ja vill ha min bebis NUU!


Haha, ja vi är nog alla förväntansfulla men ingen kommer bli gladare än jag när kroppen får börja återgå till det normala igen, man kan äta normalt och hormonerna lugnar sig en aning.

Längtar så enormt efter mörka kvällar, tända ljus, mysbelysning, elda i kaminen och mysa med mina hjärtan i soffan. Hösten är MER än välkommen =)

Sommaren i all ära men just nu finns det annat som lockar mer...


Kommentarer
Postat av: Tessa

Hehe, de använde ja flitigt båda gångerna me, så skönt!!!!

2010-07-20 @ 12:25:06
URL: http://tessa84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin