En sliten Courtney Love =)

2010-02-27 - 13:32:29


Det såg ut som vi skulle klara oss från magsjukan då Elias  frisknat till men efter en dag på jobbet var det min tur! 

Jag hann sova ungefär en timme innan jag vaknade av illamående och efter de var det ingen idé att försöka somna om. Hela natten och hela fredagen, låg jag framför hinken och fick inte i mig nånting utan att det inom några minuter kom upp igen. Fredde var matt i kroppen av förkylning och Elias vattkoppor visade sig oxå den morgonen... SUCK!

Några av kopporna har spruckit upp och börjat klia så vi plockade fram lite potatismjöl som han suttit och baddat med här hemma, hur kul som helst tydligen för det är potatismjöl lite här och där nu =)



Fredde påstår att jag såg ut som en extremt sliten Courtney Love igår =)

Trodde verkligen inte att jag skulle överleva gårdagen men i natt fick jag iaf sova och idag har ja klarat mig ganska bra. Visserligen mår jag lite illa fortfarande men jag kan äta och har t.o.m börjat tvätta upp och plocka undan lite efter våra två magsjukor.

Snart dax för lasagne =)


Kommentarer
Postat av: Ida

Usch o fy för magsjukor!!! Hoppas verkligen att ni snart piggar på er o slipper alla baciller. Krya på er! Såg att ni fått UL-tid, vi ska den 15 mars. Längtar :) Krya på er Kram

2010-02-27 @ 17:42:32
URL: http://www.i-thisisme.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin