Dom sista dagarna ...

2009-05-13 - 11:03:41


Om ett par timmar ska vi ut med bat och kika pa fiskar och annat skoj som finns under ytan !! Annars blir det mest att strosa omkring lite idag och till kvallen ska vi pa nan middag dom har annordnat pa hotellet.

Snart Fredag ....

Dax att bege sig hem igen, och aven om veckan varit hur skon som helst ska det bli skont att komma hem !! Saknar mina tjejor och min familj hemma !!


Kommentarer
Postat av: Frida

Vi saknar dig också gumman!! Vilken tid kommer ni hem till Sunnansjö? Du får jättegärna ringa då om du orkar! Hälsa pojkarna :) Puss & kram

2009-05-13 @ 16:16:05
URL: http://missloka.blogg.se/
Postat av: Ida

Hola Jennie!!

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen.....:( Jag måste säga att Mallorca var över förväntningarna....hade grymt skönt och härligt..:) Jag hoppas dina sista dagar kvar på Mallorca blir soliga och roliga....:)Det var synd att vi inte stötta på varandra....jag tog nämligen en strandpromenad bort mot den långa bryggan i måndags men såg er inte då, sen blev jag helt slut av värmen, för herregud vad varmt det var...man kunde ju knappt gå i sanden...;) Vi ses väl antagligen i Hagge inom snar framtid..:) Kramar Ida

2009-05-14 @ 11:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin