Problemlösning

2009-04-29 - 07:16:01

Igår fick jag ett utbrott på allt arbete här och min lösning ....

Satt mig i soffan och struntade i ALLT !!

Idag är en ny dag och jag fick faktiskt lite hjälp med dörren som krånglade så jag tror att det löser sig till det bästa iaf, bara jag fått lugna ner mig så verkade inte allt så hopplöst =) 

Medans Elias är på dagis blir det en vända till Borlänge! Lite sista inhandling av saker som ska med på resan och nya bokstäver till Elias dörr, dom andra ligger ju i bitar bland soporna nu efter mitt lilla missöde. Men det ska bli skönt med nån timme för mig själv, kan behöva lite extra energi då hela eftermiddagen kommer gå åt till att stapla ved =/

I går försvann den sista snutten av gräsmatta som vi hade kvar så nu är precis hela gården som en jättestor sandlåda. Det färdiga resultatet ser ut att ligga långt borta men jag får helt enkelt ha lite tålamod och VÄNTA. 

Ibland funderar jag verkligen på vad det är vi har gett oss in på ....  


Kommentarer
Postat av: Frida

Tänk på vad fint det kommer bli när allt är klart!! Kommer bli helt KANON!!! Är riktigt sugen på att åka med till Borlänge... Men har sjukt mycket att göra här hemma... Men som du skrev så är det skönt att bara skita i allt man har å göra och göra nånting roligt istället ibland!! Kramar i massor

2009-04-29 @ 08:03:23
URL: http://missloka.blogg.se/
Postat av: Cissi

DET låter som en bra idé! Eller, så kan du och Elias flytta hit och så kan Emil och Fredde bo tillsammans... Bra va!?

2009-04-29 @ 09:02:04
URL: http://ceciliafrejd.blogg.se/
Postat av: Mäjlin

Jag känner igen det där. Inte roligt när man känner att man tagit på sig så mycket jobb och man egentligen inte fattar varför, eller jo det gör man väl,man vill ju att det ska bli fint och klart ;-). Du ska se att det kommer bli klart fortare än du tror :-)



Kramar

2009-04-29 @ 11:29:34
URL: http://malinnordh.blogg.se/
Postat av: Mäjlin

Ja verkligen, man skulle kunna göra så mycket mer än bara renovera hela tiden. Men sen vill man ju ändå ha hus och få den friheten som det är. Så man får väl helt enkelt stå ut och kämpa ;-)

2009-04-29 @ 13:20:02
URL: http://malinnordh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin