DUNS !!

2008-12-22 - 09:32:58

Vaknade inatt av en duns i golvet och en ledsen Elias. Våran lilleman bökar som en galning när han sover, sparkar runt och förflyttar sig hela tiden. Stödbrädan på sängen räcker ju inte efter hela sidan så han hittade väl sin lilla öppning i natt och ramlade ner i golvet, spenderade natten i våran säng efter de.

Nu grubblar jag lite på vad jag ska göra för att lösa problemet ! FÖRSLAG ????


Kommentarer
Postat av: Lina

Hmm, vi tänkte oxå att våran tös skulle byta säng snart, har bara inte blivit att vi köpt säng än. Men det kanske är för tidigt om de snor runt så där?

Prova å bulla upp under madrassen närmast kanten så det blir som en liten backe upp om du förstår..

Lycka till!



2008-12-22 @ 09:47:30
URL: http://noellekaramell.blogg.se/
Postat av: Zofie

Ojdå, vi hade en växasäng i början till Nova, den hade kanter som var ca 5cm höga så hon hade svårt att både ta sig ur och i :-) Då magen tog i vägen, hehe.

Men kan ni inte sätta 2st stödbrädor så länge då eller sätta stödbrädan lite mera i mitten utav sängen? Eller som förra skrev, bulla upp lite med ngn kudde lr nåt..

Det går nog bra ska du se, lycka till!

2008-12-22 @ 10:20:59
URL: http://zoffie.blogspot.com
Postat av: Helena

Åh vad skönt att läggningen gick så bra! Håller tummarna för att det går lika bra i fortsättningen. När Emil sov i sin stora säng lade vi massa dynor (de vi har till solstolarna) på golvet nedanför. Hjälper väl inte att han inte trillar ur men då slår han sig inte iaf. Emils kusin ramlade ofta ned på golvet men då hon hade dynor under sängen vaknade hon aldrig av att ramla ur... GOD JUL på er förresten!

2008-12-22 @ 12:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin