Dagis..

2008-08-13 - 11:04:01
Då var det dax för inskolningen då. Sökte plats från den 1 september redan innan sommaren, men med semestrar och allt så har vi inte fått något svar så jag tänkte mest att det blir väl säkert framflyttat. Men ICKE, idag ringde dom från kommunen och berättade att vi kan börja inskolningen redan på Onsdag. REDAN !! Det är ju knappt en vecka kvar tills dess & även om jag visste att det började dra ihop sig så vart jag en aning ställd. Min lilla älskling ska börja på dagis !! Nu kom verkligen den överbeskyddande hönsmamman i mig fram ordentligt.

Då är det bara att bege sig ut och köpa kläder av all dess slag för allt ska ju finnas på plats. Jag som hade trott att vi skulle hinna i väg till Ullared innan. Oj Oj va mycket de vart på en gång nu.

Kommentarer
Postat av: Therese

Spännande med dagis!! :-) Det kommer gå såå bra,tror du inte?! Förstår precis hur du känner,inte lätt att "släppa" barnen till nån annan..! Kraam!

2008-08-13 @ 11:57:26
URL: http://thereseandherfamily.blogg.se/
Postat av: emelie

Gud så kul :-D

De kommer gå jätte bra...

jag väntar på svar jag med, men inte hört nått än :-/

De visar väl sig när hon kommer in..

2008-08-13 @ 14:02:29
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ok, Vi har sökt från den 20 sep... Men vi får väl se när dom hör av sig...



2008-08-13 @ 17:29:45
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
Postat av: Cissi

Åååh. Jag förstår precis... Ser inte fram emot den dagen =( Men va sjutton, det kommer gå så bra! Tror det är mest jobbigt för mamman i fråga =)

Kram på er

2008-08-13 @ 18:26:08
URL: http://ceciliafrejd.blogg.se/
Postat av: Mamma Milla

Det går nog bra....oftas bara "mamma" som tycker det är jobbigt !

2008-08-14 @ 08:02:32
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jenny, de är ja! Lever tillsammans med dom underbaraste killarna man kan tänka sig! Mina goa trollungar, Elias & Kevin! Och min sambo Fredde, som är min klippa i livet!

Bloggen handlar om våran vardag full med barnens påhitt, renovering av huset och mina tankar Allt kommer att finnas med i både ord och bilder!!

bloglovin